Kritiek op games? Sony bant je account

Angry Nerd Game
Pas goed op met het kritiek uiten op games van Sony, als ze er namelijk achter komen dan wordt je account geblokkeerd. Geen grap.

Linda Carlson van Sony online Entertainment (SOE) heeft in een interview laten weten dat als ze er achter komen dat iemand kritiek heeft op een spel of bijvoorbeeld bedreigingen uit aan het adres van ontwikkelaars kan rekenen op een blokkade.

Sony schijnt zelfs zo ver te gaan dat ze kijken wat er door mensen op social media wordt geroepen. En als ze iets tegenkomen wat niet door de beugel kan dan ondernemen ze actie.

“Not only will we ban your forum account, but if it’s serious enough we’ll call up customer service and have you banned from all of our games. “We do not need those individuals as customers.”

“If we know who you are and you’re abusing somebody on Twitter, we will ban your game account and we will not accept you as a customer ever again. It’s not always possible to identify people [in that way], but we take that seriously,”

Dit gaat best ver, maar volgens Linda Carlson beseffen mensen soms niet hoe erg hun bedreigingen kunnen aankomen bij mensen die alleen maar hun werk doen. Er moet ergens een lijn getrokken worden en dat is misschien maar goed ook. (via: gamesindustry.biz)

Nog geen reacties

  1. de titel van dit artikel is bullshit, het gaat om de mensen die sony of ontwikkelaars bedreigen. Er zijn nu eenmaal een hoop mensen die graag strooien met doodsbedreigingen, of ze het nu zouden doen of niet maakt niet uit, als je iemand bedreigd omdat je ontevreden bent over een spelletje dan zit er iets los in je bovenkamer, ik vind het alleen maar goed dat ze dit soort mensen bannen, dan kom je ze ook niet online tegen. Daar zit het al vol genoeg met idioten.

  2. ja we hebben zeker kritiek ja !
    paar weken terug heb ik sniper 2 gekocht, maar die rot spel heeft echt slechte servers, 9 van de tien x word de hele spel gewoon gestopt terwijl je bezig bent.
    dit gebeurt gewoon dagelijks tientallen keren, voor zo ver ik weet heb ik gewoon geld neergelegd en zo hoort dit niet te gaan. ik heb gezocht op internet wat de reden kan zijn maar niks te vinden.
    DUS HIERBIJ APPARATA HEBBEN JULLIE EEN NIEUWE ITEM, ZOEK EVE UIT WAT DE PROBLEEM IS VAN SNIPER 2 WANT DIT GAAT ZO NIET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *