Contact
Persberichten kunnen worden verstuurd naar pers@apparata.net.
Tips, ideeën en suggesties kunnen worden gestuurd naar tips@apparata.net.

Wat is Apparata?
Apparata.nl is een Nederlandstalige nieuwssite op het gebied van technologie, met dagelijks technieuws uit zowel binnen- als buitenland. Met de toename van social media, gadgets, tablets en smartphones neemt ook de vraag toe naar nieuws over deze producten. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat lees je op Apparata.nl alles over deze digitale trends, zoals nieuwe apps, bizarre apparaten, lokale en internationale startups, nieuwe sites, etc. Het is een verzamelplek geworden voor de techliefhebber, maar ook voor de oriënterende consument.

Wie is Apparata?
Apparata is een initiatief van de oprichters van Autoblog.nl en wordt bestierd door een aantal techliefhebbers. Geen saaie journalisten, wij schrijven over apparaten omdat we het leuk vinden! Auteurs zijn onder andere Ruben, Yannick en Robert.

Stats
We hebben een bereik van 400.000 unieke bezoekers per maand, dat zijn ongeveer 1 miljoen pageviews.

Adres
Apparata BV
Suikersilo-West 31
1165 MP Halfweg

Adverteren?
Adverteren op Apparata behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Hierbij gaat onze voorkeur sterk uit naar tech-gerelateerde advertenties die onze doelgroep aanspreken. Wij zijn dan ook van mening dat een advertentie een stukje toegevoegde waarde moet kunnen bieden en niet alleen als hinderlijk dient te worden ervaren. Onderbouwde bereikcijfers en andere informatie kan op aanvraag worden toegestuurd.

Meer?
Lees ook onze huisregels en disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *