Game of Thrones neemt dubbel afscheid [video]

game-of-thrones-sodastream
Naast het officiële einde van de serie neemt Thor nog een keer afscheid….

Het einde van de serie Game of Thrones op HBO komt nu snel dichterbij. Bij de enorme fanbase vechten de nieuwsgierigheid om de afloop en teleurstelling over het einde om een plekje. Dit was het ideale moment voor Hodor, The Mountain en Septa om nog een keer afscheid te nemen.

Om dat te doen worden ze eerst geteleporteerd naar deze tijd. Ze vinden deze keer geen koffiebekertjes, maar wel enorm veel plastic flessen. Terwijl zij problemen met plastic flessen ontdekken komen ze tot de conclusie dat afscheid nemen echt beter is.

Gelukkig hoeven ze niet lang na te denken hoe ze vanaf nu van een vinding kunnen genieten die hen wel gelukkig maakt. Een slok bruisend water is namelijk wel erg verfrissend. Dankzij SodaStream weten ze het nuttige met het aangename te verenigen.

Met deze campagne speelt de bruiswaterfabrikant erg slim in op de hype rond het einde van Game of Thrones. Bovendien zullen ze hierdoor een enorm bereik creëren onder de miljoenen fans. Overigens kan het filmpje wat bekend voorkomen. Het GOT-spotje is namelijk een remake van de originele reclamecampagne uit 2017. Hierna zie je eerst de remake met de acteurs uit Game of Thrones, waarna het originele spotje ter vergelijk volgt.

Dit is de Game of Thrones remake:
[gv data=”0SMX5W7SPA0″][/gv]

En dit het origineel:
[gv data=”jqPdO-VRsi8″][/gv]

Overigens is SodaStream niet het eerste bedrijf dat inspeelt op Game of Thrones, zo lanceerde Adidas een heuse sneaker-collectie.

Kun jij de spanning tot het weekend niet verdragen? Dan kun je met deze eerste beelden wellicht al een beetje ontspanning krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *