Bizar: 11-jarige treft meth aan in GTA V-hoesje

GTA V
Dat maak je ook niet elke dag mee.

Een moeder uit Florida kocht een tweedehands exemplaar van GTA V voor haar elfjarige zoontje. Waarom je als verantwoordelijke ouder je kind van elf gaat voorschotelen met een gewelddadige game als GTA gaat mijn pet te boven, maar dat terzijde. Het ventje stopte de disk in zijn console en ondertussen las hij de handleiding.

In de handleiding trof de elfjarige een zakje aan met een witte substantie. Later bleek het om meth te gaan. Een relatief onbekende harddrug in Nederland, maar in de Verenigde Staten erg populair. Met name in staten als Florida. De harddrug werd enkele jaren geleden pas echt wereldwijd bekend door de serie Breaking Bad.

Via een Facebook-post deelde de verontrustende moeder het kleine avontuur. De moeder had de politie ingelicht en na onderzoek bleek het inderdaad om de harddrug te gaan. Het zakje woog ongeveer zes gram. De game was tweedehands aangeschaft via een vestiging van GameStop. De medewerkers hadden destijds bij inname de inhoud blijkbaar niet goed doorgekeken. Uiteindelijk liep het verhaal met een sisser af. (via Kotaku)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *