Apple schaamt zich voor de iPhone 6 cameralens?

iPhone6-lens
De iPhone6 is weer een stukje dunner dan de iPhone 5 en de camera moest uiteraard weer een stukje beter worden. Dit leverde een uitstekende cameralens op, letterlijk. Het lijkt erop dat dit Apple een beetje dwars zit.

Op verschillende foto’s kun je namelijk goed zien dat de lens van de camera een stukje naar buiten steekt, waardoor je het toestel niet volledig plat op z’n rug kunt leggen. Maar juist op alle foto’s waarbij de iPhone vanaf de zijkant wordt gepresenteerd, is uitstekende lens nergens te bespeuren.

Of Apple dit doet door de iPhone 6 slim te fotograferen, of dat er achteraf wat geknipt en geplakt is, weten we niet, maar we gokken op het laatste. Het is hoe dan ook opvallend dat er zoveel moeite gedaan is om de lens te verdoezelen.

Apple shopt uitstekende lens weg

De grootste en de dunste
De iPhone 6 is zowel de grootste als de dunste iPhone die Apple ooit gemaakt heeft. Zo is de normale iPhone 6 slechts 6,9mm dik, terwijl de 6 Plus 7,1mm is. De iPhone 5S is met 7,6 mm dus een stukje dikker.

Apple shopt uitstekende lens weg

De lenspukkel lijkt voor fans weinig uit te maken. De iPhone 6 verbreekt namelijk nu al de nodige verkooprecords. Meer weten over de nieuwe smartphones van Apple? Lees hier ons overzicht.

Apple shopt uitstekende lens weg

10 reacties

  1. Toch wel schande dat ze dit niet voor de productlaunch opgelost hebben. Het zou me niets verbazen als er ergens gedurende het jaar een ‘facelift’ komt om dit recht (vlak) te trekken.

  2. Of je maakt je toestel iets dikker met een grotere accu en je lens steekt niet kwetsbaar uit.
    Aan de andere kant, men voorziet het toch negen van de tien keren van een hoesje/case. Dus je lens blijft toch wel beschermd op zo’n manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *