Alles over iPhone


De iPhone is een erg bekend toestel van Apple en is net even anders dan andere merken. In design, besturingssysteem en gebruik onderscheidt de iPhone zich.

Apple is een merk dat iedereen wel kent, dus de iPhone is zeker wel het benoemen waard wanneer je het over smartphone-modellen hebt. De iPhone is veruit een van de populairste smartphones van dit moment.

Maar wat maakt Apple nu zo populair en waarom zou een iPhone voor jou een goede keuze kunnen zijn?

In dit artikel kom je meer te weten over het merk, de iPhone en zijn eigenschappen en de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. Ook vergelijken we deze modellen om te zien welke opties de beste keuze zijn op dit moment.


Welke iPhone past het beste bij jou?

Meer over iPhone

De eerste iPhone werd gelanceerd in 2007. Samen met de HTC touch was de Apple iPhone de eerste smartphone met on-screen toetsenbord in plaats van echte toetsen.

Apple toestellen hebben een kenmerkend minimalistisch design met zo min mogelijk grote knoppen en kabelaansluitingen, wat een simpele maar moderne look geeft. Ook is het iOS besturingssysteem van iPhone uniek, alleen Apple-apparaten gebruiken het. Als je Android of andere systemen gewend bent is iOS meestal even wennen, maar het is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem dat zeker het proberen waard is.

Apple staat ook bekend om hun hoge innovatie tempo. Het merk brengt jaarlijks een nieuwe iPhone uit die altijd de nieuwste technologieën en innovaties heeft.

Heb jij niet eerder een iPhone gebruikt? Dan is het zeker aan te raden om in Apple Stores of bij andere premium sellers zelf eens te gaan kijken. Heb je al wat op het oog? Dan zul je nog een abonnement moeten kiezen, zodat jij jouw nieuwe telefoon optimaal kunt gebruiken.

Onze favoriete iPhones

iPhone 14

Dit is de meest recent uitgebrachte iPhone met de nieuwste innovaties als het gaat om navigatie, veiligheid en foto's. De iPhone 14 heeft een strak design en is beschikbaar in 6 verschillende kleuren. Naast deze standaard editie is er ook een Plus en een Pro Max variant.

Pros:
 • Laatste innovaties in navigatie en camera technologie
 • Waterbestendig
 • Draadloos opladen
 • Functies voor slechthorenden

iPhone 13

De iPhone 13 is ideaal voor de Apple liefhebbers die een recent model zoeken voor een iets schappelijkere prijs. Deze serie bestaat uit de iPhone 13, Mini, Pro en Pro Max. Deze modellen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Pros:
 • Geavanceerde dual camera systeem
 • Lange batterijduur
 • Nieuwe A15 bionic-chip

iPhone SE

De iPhone SE modellen zijn de budget varianten van Apple's iPhones. Net zo goed en snel als de normale modellen, maar dan gemaakt van goedkopere materialen en strategisch gekozen technologie besparingen om de gebruikservaring van een normaal model te behouden. Beschikbaar als 2020 en 2022 5G model, in drie verschillende kleuren. Al vanaf €327 verkrijgbaar!

Pros:
 • Superesnelle A15 bionic-chip en 5G
 • Lange batterijduur
 • Scherp geprijsd
Lasso Brag

Zo vind je de iPhone die bij jou past

Het zoeken naar een nieuwe telefoon kan soms best moeilijk zijn. Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten bij het kiezen van een iPhone:

 • Gebruiksdoeleinden: Denk goed na over waar jij jouw smartphone voor gebruikt. Welke functies zijn voor jou belangrijk? Het geheugen, een langdurige batterij of juist een goede camera?
 • Besturingssysteem: Het is belangrijk dat je goed om kan gaan met het besturingssysteem van je nieuwe smartphone, dus zorg dat je kritisch kijkt of je het bestuurssysteem van iPhone fijn vindt.
 • Formaat en robuustheid: Hoe goed moet het apparaat bij jou in de hand liggen en hoe stevig moet de smartphone zijn? Dit zijn belangrijke zaken die het dagelijks gebruik ten goede komen.
 • Garantie: Garantie is zeer belangrijk. Smartphones zijn dure apparaten en het zou zonde zijn om na korte tijd al een nieuwe te moeten kopen vanwege een ongeluk of diefstal. Kijk dus goed naar de garantieafspraken.

Weet je nog niet zeker of je een iPhone wilt of welk model je wilt? Dan is het handig om eerst een aantal merken en toestellen met elkaar te vergelijken.

Vergelijk de beste smartphones

Wij helpen je kiezen

Wij helpen je graag op weg

Nu je wat meer te weten bent gekomen over Apple en hun iPhones weet je hopelijk al wat beter wat jouw nieuwe mobiele telefoon zal zijn. Zo niet, dan helpen we je nog graag verder met onze andere vergelijkingspagina’s die je eerder in dit artikel kunt vinden. Want naast Apple zijn er natuurlijk nog vele andere merken en ook is een goede match met een abonnement ook heel belangrijk. Je zult dan in no time een beslissing kunnen maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *