Alles over telefonie | Vergelijk abonnementen, merken en de nieuwste modellen


Je hebt besloten om een smartphone uit te kiezen, maar hoe pak je dit het beste aan? Er zijn veel verschillende toestellen en abonnementen, daarom is het belangrijk om te kijken welke smartphone aan al jouw wensen voldoet. Wij helpen je op weg!

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone, maar iedereen gebruikt een smartphone weer anders. Daarom is het goed om te kijken wat het beste bij jouw levensstijl past. Er zijn veel opties om uit te kiezen als het gaat om mobiele telefoon modellen en abonnementen. Zo zit er tegenwoordig voor iedereen wel een geschikt model tussen.

Het aanbod is dus enorm en dat kan juist jouw zoektocht ook lastiger maken, omdat jij nu uitgebreid door die spreekwoordelijke catalogus moet gaan browsen om iets te vinden.

Wij gaan je helpen dit proces wat te versnellen! Via deze pagina vergelijken we merken en abonnementen en raden we de beste opties aan. Ook vind je hier wat tips om je te helpen bij het kiezen, zodat je de model-abonnement combi vindt die het best bij jou past.

Welk merk past bij jou?

Alle smartphone merken bieden modellen aan met de laatste innovaties. Toch heeft elk merk weer andere kwaliteiten.
We lichten drie merken uit die populair zijn en het meest verkocht worden.

Apple

Apple staat bekend om de geavanceerde technologie en het minimalistische en moderne design dat ze toepassen bij elk toestel.

Samsung

Samsung komt constant met nieuwe innovaties en trekt met hun moderne en kleurrijke modellen een jeugdig publiek.

Huawei

Huawei is iets minder bekend, maar net zo goed in kwaliteit en vaak zelfs goedkoper dan de concurentie.

Vergelijk de beste smartphones

Wij helpen je kiezen

De eindeloze mogelijkheden van telefonie abonnementen

Ook voor abonnementen zijn er meer dan genoeg providers om uit te kiezen. Je hebt dus weer een ruime keuze, maar ook weer gegarandeerd een abonnement die perfect bij jouw gebruiksgewoontes past. Het kiezen van een nieuw abonnement draait vaak om het beschikbare budget dat je maandelijks wilt uitgeven. Zo kun je een abonnement afsluiten mét of zonder nieuwe toestel.

Als je kiest voor een abonnement zonder nieuw toestel, kun je het abonnement koppelen aan je huidige telefoon of zelf een nieuw model apart aanschaffen. Dit is een goede manier om kosten te minimaliseren en duurzamer met je smartphone om te gaan, je gebruikt je huidige toestel namelijk langer.

Ga je voor een abonnement met een nieuw toestel, dan heb je altijd de keuze uit de nieuwste modellen en ben je heel flexibel in hoe je de betaling regelt. Zo kun je het in één keer afbetalen, gedurende het lopende contract of in termijnen. Het is verstandig om van te voren de diverse opties te vergelijken.

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Let dan zeker op:

 • Gebruiksdoeleinden: Denk goed na over waar jij jouw smartphone voor gebruikt. Welke functies zijn voor jou het belangrijkst? Geheugen, een langdurige batterij of juist een goede camera?
 • Besturingssysteem: Het is belangrijk dat je goed om kan gaan met het besturingssysteem van je nieuwe smartphone, dus zorg dat je kritisch kijkt naar welke systemen jouw favoriete toestellen gebruiken.
 • Formaat en robuustheid: Hoe goed moet het apparaat bij jou in de hand liggen? Moet je het met twee handen vast houden of moet het met één hand kunnen? En hoe stevig moet jouw telefoon zijn? Bij een beetje onhandigheid is het wel handig als het tegen een stootje kan.
 • Garantie: Garantie is zeer belangrijk. Smartphones zijn dure apparaten en het zou zonde zijn om na korte tijd al een nieuwe te moeten kopen vanwege een ongeluk of diefstal. Kijk dus goed naar de garantieafspraken van de verschillende modellen.

De beste smartphones van dit moment

Ben je benieuwd wat de beste smartphones van dit moment zijn? Vergelijk hieronder de top 3.

Samsung Galaxy S22 5G 128GB

€621
Pros:
 • Professionale 'nightography' camera
 • Hoge beeld resolutie
 • 'Slimme' batterij
 • Zeer robuust

iPhone 14

€881
Pros:
 • Laatste innovaties in navigatie en camera technologie
 • Waterbestendig
 • Draadloos opladen
 • Functies voor slechthorenden

Samsung Galaxy S23 5G 128GB

€833
Pros:
 • Duurzamer
 • Adaptive Outdoor Visibility
 • Samsung wallet
 • Night selfie camera functie
Lasso Brag

Vind de beste Sim Only deals