CRM: Teamleader Review | Alle voordelen, kosten en ervaringen

Er zijn veel aanbieders op de markt van CRM-software. Daarom hebben we een review over Teamleader voor je geschreven. In dit artikel vind je de voordelen van de software van Teamleader, krijg je meer informatie over de verschillende pakketten en daaraan verbonden prijzen. Ook krijg je een overzicht van gebruikerservaringen. Lees dus snel deze Teamleader review!

Teamleader: de voordelen

De software van Teamleader biedt vele functies die je helpen tijd te besparen en nog efficiënter te werk te gaan. Klantbeheer, projectmanagement en facturatie vind je in één handige tool. Teamleader wordt gebruikt door ruim 11.000 mkb-bedrijven, de software van Teamleader werkt namelijk goed samen met meer dan 200 andere apps die je waarschijnlijk al gebruikt. Een groot voordeel van Teamleader is dat de oprichters de software blijven ontwikkelen.

Een ander voordeel van Teamleader is het supportteam van de aanbieder. Zo kan je gemakkelijk contact opnemen en worden je vragen snel beantwoord. Ook worden er veel verschillende producttrainingen en andere onderwijsmethoden aangeboden. Benieuwd naar wat je nog meer kan leren over CRM? Neem een kijkje bij de aanbieder en ontdek wat er nog te leren is. Teamleader biedt een gratis proefperiode aan van maar liefst twee weken. Zo kan je eerst kijken of de software aansluit bij je wensen en behoeften.

Drie alternatieven voor Teamleader

Samen met SaasCity hebben we onze 3 favoriete CRM-software op rij gezet

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.


Cijfer:
4.0
Pros:
 • Al je bedrijfsprocessen in één systeem
 • Hou overzicht over verschillende projecten
 • Optimaliseer workflows
 • Automatiseer je boekhouding
 • Verbeter klantrelaties
Bekijk Nu Bekijk Review

Gripp is hét alles-in-één pakket wat het overzicht weer terugbrengt in jouw organisatie. Of het nu gaat om die perfecte offertes met een druk op de knop, het overzicht van wie wat aan het doen is, of het strakke debiteurenbeheer: het kan allemaal met Gripp.

Cijfer:
4.0
Pros:
 • Meer dan 1500 tevreden klanten
 • Jarenlange ervaring
 • Korting vanaf 4 gebruikers
 • Datagedreven ondernemen
Bekijk Nu
Aanbevolen
5.0

In de Pipedrive software wordt voornamelijk gefocust op het gebruik van pipelines, waardoor er precies op de juiste momenten contact kan worden gezocht. Hiermee halen Pipedrive gebruikers op jaarbasis tot maar liefst 28% van hun deals binnen.


Pros:
 • Alles-in-één verkoopplatform
 • Ontworpen door verkopers, voor verkopers
 • Beheer je klantfunnel van lead tot deal
 • Handige inzichten en rapporten
 • Automatiseer je sales
Bekijk Nu
We earn a commission if you make a purchase, at no additional cost to you.
Lasso Brag

Powered by SaasCity

Haal het meeste uit je software, Via SaasCity worden zakelijke gebruikers en SaaS-aanbieders geïnformeerd, geadviseerd en verbonden met elkaar.

Ga naar SaasCity

Powered by SaasCity

Teamleader Pakketten

Teamleader heeft verschillende pakketten samengesteld, zodat er altijd een tussen zit die geschikt is voor je onderneming. De pakketten worden aangeschaft in een periode van minimaal een kwartaal. Gebruikers die tevreden zijn met Teamleader kunnen de software laten factureren op jaarbasis en ontvangen direct 15% korting op het gekozen pakket! Het minimaal aantal gebruikers is twee en het maximaal aantal gebruikers is 200. Dit maakt de software van Teamleader uitermate geschikt voor mkb’ers. Om een goed overzicht te krijgen van het aanbod hebben we hier de pakketten voor je op een rijtje gezet:

Pakket 1: GO

Het eerste pakket is een starters pakket, alle basisfuncties zijn hierin terug te vinden. De kosten van dit pakket bedragen €60 per maand, hierin zijn twee gebruikers inbegrepen. Het pakket bestaat uit de volgende functies:

 • Contacten & bedrijven: beheer al je contacten via één digitale database die makkelijk toegankelijk. Voeg klantgegevens snel en automatisch toe en win tijd door gegevens niet meer manueel in te voeren.
 • Deals: maximaliseer verkoopcijfers door elke deal nauwgezet te volgen, vanaf het eerste contact tot de laatste factuur. Teamleader vertelt je wanneer je actie moet ondernemen, zodat je nog sneller deals sluit.
 • Offertes & facturen: maak, verzend en beheer je facturen en offertes binnen een aantal klikken.
 • Producten: creëer en beheer al je producten en diensten, maak snel offertes en facturen zonder alle productlijnen opnieuw in te voeren.
 • Integraties: integreer Teamleader met meer dan 200 tools.
 • Menselijke ondersteuning: naast de Knowledge Base, trainingen en webinars biedt Teamleader persoonlijke ondersteuning via supportmedewerkers.

Pakket 2: Move

Het tweede pakket biedt alle functies van het eerste pakket en meer. De kosten van dit pakket bedragen €70 per maand en hierin zijn twee gebruikers inbegrepen. We hebben de extra functies hier op een rijtje gezet:

 • Taken, calls & meetings: plan taken, vergaderingen en telefoontjes. Krijg meer inzicht met behulp van de tijdregistratie.
 • Tijdregistratie: gebruik verschillende timetracking-mogelijkheden om de tijd te registreren die je spendeert per activiteit. Voeg je factureerbare uren makkelijk handmatig toe.
 • Abonnementen: Stel periodieke facturen of abonnementen in, Teamleader verzendt deze tijdig en automatisch.
 • Automatische betalingsherinneringen: stel moeite betalingsherinneringen in voor een gezonde cashflow.
 • Projectmanagement: deel projecten op in verschillende milestones en taken. Met Teamleader krijg je de juiste inzichten om je aanpak bij te sturen.
 • Digitale werkbonnen: geef je afgelegde kilometers, uren en verbruikte materialen in in de app en voeg alles in één pdf.
 • Deal forecast: het Forecast-overzicht helpt je sneller en efficiënter deals opvolgen. Ontdek voorspellingen over de verwachte omzet van de komende drie maanden.

Pakket 3: Boost

Het derde pakket is het meest volledige pakket. Het is ontworpen om je onderneming de maximale boost te geven. Dit pakket bevat alle bovengenoemde functies en meer. De kosten bedragen €90 per maand, er zijn twee gebruikers inbegrepen in dit pakket. Dit pakket is zeer aantrekkelijk voor bedrijven met meer dan tien gebruikers, vanaf de 11de gebruiker daalt de prijs naar €22,50 per gebruiker per maand. De extra functies in dit pakket luiden als volgt:

 • Bedrijfsentiteiten: beheer meerdere bedrijfsentiteiten binnen één account. Per entiteit is het mogelijk om een ander btw-nummer, bedrijfsadres, e-mailadres, betalingsinformatie, factuurnummering en documentlay-out in te stellen.
 • Resource planning voor projecten: plan gemakkelijk werk en verdeel het onder collega’s.
 • Vakantieplanning: stel de sluitingsdagen van je bedrijf in, evenals alle vakantiedagen van werknemers.
 • Ticketing: bewaar het overzicht van alle vragen die je ontvang en beheer deze in één inbox.
 • Priority support via in-app chat: via de in-app chat ontvang je onmiddellijk contact met een van de supportmedewerkers.
 • Cloudproject: geef klanten via een extern platform toegang tot hun projecten. Hier kunnen klanten statusupdates bijhouden en feedback achterlaten.
Teamleader CRM: optimaliseer je workflow

Met Teamleader hou je alles op één plek: beheer verkopen, factureer en organiseer je werk. Teamleader maakt twee softwareproducten: Teamleader Focus en Teamleader Orbit. Teamleader is populair bij verschillende bedrijven, van IT tot bouwbedrijven.

Pros:
 • Geschikt voor kleine en grotere ondernemingen
 • Breed scala aan integratiemogelijkheden
 • Gratis proefperiode van twee weken
 • Uitgebreide support mogelijkheden
Bekijk Nu
We earn a commission if you make a purchase, at no additional cost to you.

Teamleader review: Gebruikerservaringen

boekhouder vacature

360 graden overzicht

Eén van de belangrijkste voordelen is het creëren van een 360 graden overzicht, waardoor er geen zaken meer over het hoofd worden gezien.

beste online boekhoudprogramma's

Betrouwbaarheid

De CRM-software van Teamleader wordt in de Google Playstore beoordeeld met 3.1/5 sterren. Op verschillende andere websites wordt Teamleader beoordeeld met 4.3/5 sterren.

Klantenservice

Uit de reviews komt naar voren dat gebruikers erg tevreden zijn over de klantenservice. Daarnaast wordt geschreven dat de basisfuncties van de software makkelijk in gebruik zijn.

Conclusie

Het is belangrijk om een lijst te maken van alle behoeften en verwachtingen die je hebt voor een CRM-systeem, en deze te bespreken met verschillende afdelingen binnen je bedrijf. Dit geeft je een beter beeld van de specifieke vereisten die je bedrijf heeft en helpt je bij het kiezen van een systeem dat het beste aansluit op de workflow van je bedrijf.

Het is ook belangrijk om te overwegen welke apparaten en platforms je wilt ondersteunen, en of je op zoek bent naar een online tool of software. Dit helpt je om de meest geschikte optie te kiezen die aansluit bij de specifieke vereisten van je bedrijf.

Als je een klein bedrijf hebt, is het verstandig om te kijken naar ons artikel over top 10 CRM-systemen voor kleine bedrijven. Als je een groter bedrijf hebt, kan onze gids voor het kiezen van een CRM-systeem voor grotere bedrijven je helpen om een geschikt systeem te kiezen.

Houd er rekening mee dat het kiezen van een geschikt CRM-systeem niet alleen gaat over het selecteren van een systeem dat past binnen je workflow, maar ook over het selecteren van een systeem dat gemakkelijk te gebruiken is voor je medewerkers, en waar er voldoende ondersteuning is van de leverancier voor eventuele problemen of vragen die kunnen ontstaan. Daarnaast is het ook belangrijk om te overwegen of de software kan integreren met andere software die je al gebruikt, zoals boekhoudsoftware (bv. e-boekhouden) of projectmanagement software. Dit kan de efficiëntie en de nauwkeurigheid van je CRM aanzienlijk verbeteren.

Teamleader CRM: optimaliseer je workflow Teamleader CRM: optimaliseer je workflow

Met Teamleader hou je alles op één plek: beheer verkopen, factureer en organiseer je werk. Teamleader maakt twee softwareproducten: Teamleader Focus en Teamleader Orbit. Teamleader is populair bij verschillende bedrijven, van IT tot bouwbedrijven.

Pros:
 • Geschikt voor kleine en grotere ondernemingen
 • Breed scala aan integratiemogelijkheden
 • Gratis proefperiode van twee weken
 • Uitgebreide support mogelijkheden
We earn a commission if you make a purchase, at no additional cost to you.

.

Meer weten over CRM software?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *