PerfectView: alles over deze CRM software

PerfectView CRM heeft al 36 jaar toonaangevende ervaring in de ontwikkeling van CRM-software. De software van PerfectView wordt inmiddels door meer dan 18400 mensen gebruikt. In deze review vertellen we je alles over de voordelen van PerfectView, de verschillende pakketten die ze aanbieden en de daaraan verbonden prijzen. Ook lees je meer over de ervaringen van gebruikers van PerfectView!

PerfectView: de voordelen

PerfectView CRM biedt vele voordelen voor ondernemers, het Nederlandse bedrijf slaat je data dan ook altijd veilig op, op Nederlands grondgebied. Mede daarom voldoet PerfectView aan de eisen van de Europese privacywet, je persoonsgegevens worden dus niet gedeeld met derden. Naast de vele features van PerfectView is een ander voordeel dat je gemakkelijk en snel via de Nederlandstalige helpdesk geholpen kan worden. PerfectView streeft ernaar vragen te kunnen beantwoorden binnen een uur, het streven is om je onbeperkt te helpen ongeacht de grootte van je organisatie.

Powered By:

Perfectview werkt met een alles-in-een pakket, zo loop je nooit tegen verborgen kosten aan. De software is beschikbaar op een desktop en laptop, zowel Windows als Mac. Ook kan je gebruik maken van de CRM-software via je tablet of smartphone, via je iPhone/iPad of Android device. PerfectView CRM is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits, ideaal voor bedrijven met collega’s in het buitenland.

Powered by SaasCity

Haal het meeste uit je software, Via SaasCity worden zakelijke gebruikers en SaaS-aanbieders geïnformeerd, geadviseerd en verbonden met elkaar.

Ga naar SaasCity

PerfectView: pakketten

PerfectView biedt binnen het CRM systeem twee verschillende prijsklassen aan, deze zijn afhankelijk van de grootte van je bedrijf. Zo betaal je bij PerfectView slechts €12,50 per gebruiker per maand voor de eerste vijf gebruikers. Voor deze prijs kan je gebruik maken van alle features, koppelingen, apps, een gratis helpdesk en onbeperkte dataopslag.

Wanneer je onderneming bestaat uit meer dan vijf gebruikers, betaal je vanaf de zesde gebruiker €26 per gebruiker per maand. Om je wat meer inzicht te geven in de features die worden aangeboden in het pakket hebben we deze hier voor je op een rijtje gezet:

Relatiebeheer en relatienetwerk

Verbeter je relatiebeheer en krijg beter inzicht in je relatienetwerk. In PerfectView kan je makkelijk adresseren per klant en documenten en gespreksverslagen inzien. Ook krijg je een beter overzicht van de correspondentie en postregistratie.

Gemakkelijk leads opvolgen en offertes versturen

De feature verkoop biedt verschillende mogelijkheden, zo kan je gemakkelijk leads opvolgen en offertes versturen. Daarnaast krijg je inzicht in suspects, prospects en klanten. Volg de salestrajecten en ontvang een voorspelling over de verwachte omzet dankzij de feature Forecast.

Perfect geïntegreerd met je sociale media

PerfectView is perfect geïntegreerd met je sociale media, zo kan je gemakkelijk alle activiteiten volgen, twitteren en retweeten en krijg je inzicht in je blog, Facebookpagina en LinkedIn.

Facturatie

Facturatie: hier kan je gemakkelijk facturen en herinneringen genereren. Ook kan je monitoren of de factuur wel of niet betaald

Klantsegmenten en klantwaarde

PerfectView biedt je de mogelijkheid klantsegmenten te maken en de klantwaarde te managen.

Makkelijk selecties maken

Dankzij de feature marketing kan je makkelijk selecties maken op basis van kenmerken en werken met doelgroepsegmentatie. Je kan simpel en snel nieuwsbrieven en e-mailings uitschrijven en campagnes opvolgen.

Dashboards

Dashboards: PerfectView heeft verschillende dashboards zodat jij nog sneller inzicht krijg in je verkoop, e-mail marketing en sociale media.

Gemakkelijk webformulieren creëren

Creëer gemakkelijk webformulieren door onlinegegevens te vergaren, een auto respons in te stellen en deze op te volgen in PerfectView.

PerfectView ervaringen

Perfectview heeft meer dan 300 reviews van klanten ontvangen, deze zijn gemakkelijk terug te vinden op de website. PerfectView wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.0 op basis van honderden beoordelingen. We hebben de PerfectView reviews voor je uitgezocht en samengevat zodat je een nog beter beeld krijgt bij de ervaringen van gebruikers. Lees hieronder de reviews!

PerfectView is een perfecte tool voor teams die veel samenwerken op projectbasis. Ook wanneer er veel mensen bij een project zijn betrokken, creëert PerfectView overzicht. Je kunt het systeem dan ook gebruiken bij het plannen van projecten, timemanagement en het opstellen van offertes.

bedrijfssoftware

Via zowel de app als de website krijg je toegang tot de to-do lijst van anderen, de voortgang van je projecten en de management informatie. Daarnaast kun je opmerkingen en bijlages plaatsen bij de verschillende taken. Zo kun je makkelijk de voortgang volgen.

Ook is de gebruiksvriendelijkheid van het CRM systeem van PerfectView heel fijn. Er is ondersteuning aanwezig voor complexere handelingen waardoor het systeem makkelijk te gebruiken is voor beginners.

Powered by SaasCity

Haal het meeste uit je software, Via SaasCity worden zakelijke gebruikers en SaaS-aanbieders geïnformeerd, geadviseerd en verbonden met elkaar.

Ga naar SaasCity

Onze top partners

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.


Cijfer:
4.0
Pros:
 • Al je bedrijfsprocessen in één systeem
 • Hou overzicht over verschillende projecten
 • Optimaliseer workflows
 • Automatiseer je boekhouding
 • Verbeter klantrelaties
Bekijk Nu Bekijk Review

Gripp is hét alles-in-één pakket wat het overzicht weer terugbrengt in jouw organisatie. Of het nu gaat om die perfecte offertes met een druk op de knop, het overzicht van wie wat aan het doen is, of het strakke debiteurenbeheer: het kan allemaal met Gripp.

Cijfer:
4.0
Pros:
 • Meer dan 1500 tevreden klanten
 • Jarenlange ervaring
 • Korting vanaf 4 gebruikers
 • Datagedreven ondernemen
Bekijk Nu
Aanbevolen
5.0

In de Pipedrive software wordt voornamelijk gefocust op het gebruik van pipelines, waardoor er precies op de juiste momenten contact kan worden gezocht. Hiermee halen Pipedrive gebruikers op jaarbasis tot maar liefst 28% van hun deals binnen.


Pros:
 • Alles-in-één verkoopplatform
 • Ontworpen door verkopers, voor verkopers
 • Beheer je klantfunnel van lead tot deal
 • Handige inzichten en rapporten
 • Automatiseer je sales
Bekijk Nu
We earn a commission if you make a purchase, at no additional cost to you.
Lasso Brag

Wij helpen je graag op weg

Conclusie: het aanbod in bedrijfssoftware is groot. Dit lijkt heel praktisch, maar in de praktijk blijkt dit voordeel ook meteen een nadeel. Veel bedrijven ervaren het grote aanbod juist als struikelblok voor het maken van een overwogen keuze voor bedrijfssoftware. Wij helpen je daarom om deze keuze wat eenvoudiger te maken. Zo kun je oriënteren, pakketten vergelijken en reviews lezen, waarmee je de beste keuze kunt maken.

Wij zijn als website aan geen enkele aanbieder verbonden. We streven er dan ook naar om je van de meest objectieve informatie te voorzien zonder je te willen beïnvloeden bij je keuze, maar wel om je te helpen bij het maken van deze beslissing. Ben je op zoek naar specifieke informatie, heb je aanvullingen op deze informatie of heb je andere suggesties? 

Het laatste nieuws over software op apparata

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *