Vissen is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij deze drone

aguadrone
Handig wanneer je nog snel even je avondeten moet vangen

Vissen is een eeuwenoude gerespecteerde sport die qua opzet nauwelijks is veranderd. Toch ben je nog lang niet altijd verzekerd van een vangst, laat staan een goede. En daar moet verandering in komen volgens de Amerikaan Daniel Marion. Dankzij zijn AguaDrone ben je voor 99,9% verzekerd van een geslaagde visdag.

De AguaDrone is een waterbestendige drone die zowel in zout als zoet water overleeft en blijft drijven. De echte meerwaarde van de drone zit hem in de verschillende accessoires die het apparaat rijk is. De Aguadrone kan door middel van speciale sensoren via een internetverbinding tot een dikke 42 meter diepte vertellen of er vissen in zijn buurt zwemmen.

Ook is er een waterbestendige camera aanwezig om je potentiële avondeten op de gevoelige plaat vast te leggen, en dankzij de speciale lokaas-accessoire kun je deze ook nog eens precies op de juiste plek laten zinken.

Als we één minpunt moeten noemen van dit Kickstarter-project, dan is het wel de prijs: wil je van de complete gebruikerservaring genieten, dan moet je maar liefst 1.199 dollar neertellen. Ook de kale versie van de Aguadrone is met 699 dollar vrij prijzig te noemen, zeker voor de recreatieve visser. Wij houden het vooralsnog op ons oude vertrouwde hengeltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *