Een flexibel abonnement: T-Mobile snapt het?

T-Mobile Abonnement
T-Mobile introduceert een geheel nieuw abonnementenmodel, waarmee het bedrijf nadrukkelijk breekt met het ‘oude denken’ in de telecomsector.

Met dit nieuwe model stellen klanten hun eigen abonnement samen in vier eenvoudige stappen en is er geen automatische koppeling meer tussen belminuten en MB’s. T-Mobile onderscheidt zich door bij alle nieuwe abonnementen een einde te maken aan onverwachte kosten voor mobiel internet in het binnen- en buitenland. Daarnaast kunnen alle klanten onbeperkt sms’en, maar ook whatsappen en posten via een internetverbinding met lagere snelheid (64kb/s). De nieuwe abonnementen van T-Mobile, die ook beschikbaar zijn voor ondernemers, zijn vanaf 13 mei 2013 verkrijgbaar.

Klanten in het buitenland kunnen eenvoudig en veilig (via sms) een dag- of weekpas kopen voor internetgebruik. Al zijn we benieuwd naar de prijzen van deze passen, want op dit moment liggen die nog behoorlijk hoog. Na verbruik van de pas stopt de internettoegang en worden er geen kosten meer gemaakt.

Tevens biedt elk abonnement onbeperkt sms en toegang tot het 4G netwerk, zodra dit beschikbaar is. Uniek is dat het T-Mobile 4G netwerk direct geschikt wordt voor alle 4G-ready smartphones (incl. de iPhone 5). Klanten die willen profiteren van de maximale snelheid op het 4G-netwerk kunnen hiervoor hun abonnement later in 2013 aanpassen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *