Rennen: Playstation 4 Pro te koop in Nederland

playstation 4 pro
De Playstation 4 Pro is vanaf vandaag te koop. Dit is waarom je deze console graag wilt hebben.

Uiterlijk
De PlayStation 4 Pro is dikker dan het normale model en bestaat uit drie ‘lagen’, waar de reguliere PS4 slechts twee van die lagen heeft.

Sneller
De PS4 Pro heeft dan ook meer dan twee keer zoveel grafische kracht als de normale PS4. Ook ziet er snellere processor in de Prop. Verder is deze nieuwee Playstation uitgerust met een harde schrijf van 1 terabyte.

Playstation 4 Pro

4K
Met de PlayStation 4 Pro kun je dezelfde games spelen als op een gewone PlayStation 4, maar de PS4 Pro kan nieuwe games afspelen in die hogere resolutie, en kan dus meer details laten zien dan de huidige PS4. Het gaat daarbij wel om games die de nieuwe PS4 Pro ondersteunen, zoals onder meer nog te verschijnen titels als Battlefield 1 en Dishonored 2.

Battlefield 1

Netflix & Youtube
Netflix op de PS4 Pro zal tijdens de introductie van het systeem een update ontvangen waarmee gebruikers 4K-content, zoals “Narcos Season 2” en “Luke Cage”, kunnen streamen. Voor het einde van het jaar zal er ongeveer 600 uur 4K-content beschikbaar zijn op Netflix. YouTube, nu al een van de grootste bronnen van 4K-content, ontvangt vandaag ook een update die 4K-content naar de PS4 Pro brengt.

Cage

PS: Ook voor gamers met een hd-tv die geen ondersteuning biedt voor 4K of HDR biedt PS4 Pro een aantal voordelen, zoals hogere/stabielere framerates en verbeterde graphics en omgevingen.

VR
Ook verbetert de PS4 Pro de VR-ervaring van PS VR, met scherpere beelden en een hogere beeldsnelheid.

[gv data=”yIU2yULeC7I”][/gv]

2 Comments

  1. Ik snap niet dat het eerste argument “Uiterlijk” betekent dat je de Pro moét hebben. “Hij heeft drie lagen in plaats van twee” ehm oke? Wat is de toegevoegde waarde hiervan?

  2. Alsof er 4K tv’s zijn die geen App hebben om Netflix te kijken ….
    Niemand gaat dat streamen met de PS4pro want echt iedere fatsoenlijke 4K Tv is smart tegenwoordig en de Netflix app is echt de basis op dat soort dingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *