Ongewenste gassen? Daar is nu een speakerdock voor!

* voeg windgrap hier in *
Rookmelders hangen vaak in de keuken. Logisch, want dat is vaak de enige plek in huis waar je met open vuur speelt werkt. Maar wat nou als die geurkaarsen het gordijn in de slaapkamer in de fik steken? Dan duurt het veel te lang voordat die lawaaimaker in de keuken af gaat.

Had je dan maar een apparaatje wat zowel een speaker bevatte als een klein computertje om de boel te bedienen. Gelukkig is er nu de SENSE+. Dit is een speakerdockje voor je iPhone zoals vele anderen, maar heeft in tegenstelling tot de concurrentie een rookmelder ingebouwd. Dit is handig, aangezien heel veel mensen het liefst nooit hun telefoontje verder dan 2 meter van zich af willen hebben, én je zo dus een rookmelder binnen gehoorafstand hebt.

Ook pikt dit dock koolmonoxide op, dus als de gasboiler besloten heeft om op een silent but deadly killing spree te gaan zal je ook gewaarschuwd worden. De vraag voor alle bipstrompettisten onder ons blijft natuurlijk hoe gevoelig de melder staat afgesteld. Je wilt natuurlijk niet elke keer wakker gemaakt worden als je blaasorkest een noot inzet…

2 Comments

  1. Gat in de markt voor mensen die gewone rookmelders van een tientje niet mooi vinden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *