Officieel: OnePlus 3 kost 399 euro

Officieel: OnePlus 3 kost 399 euroHet is eindelijk zover: OnePlus heeft zojuist zijn vierde smartphone gelanceerd.

We praten natuurlijk over de OnePlus 3. Het toestel zal de concurrentie aangaan met de iPhone 6s van Apple en de Galaxy S7 van Samsung, maar dan voor een leuker prijsje. Het toestel kost 399 euro en draait op de Snapdragon 820, 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De OnePlus 3 heeft een 5,5-inch AMOLED-scherm, schiet foto’s in 16 megapixels en maakt 4K-video’s.

Het toestel draait op Android Marshmellow en is voorzien van een NFC-chip. Het makkelijke is ook nog eens dat de OnePlus 3 twee simkaarten ondersteunt, waardoor je privé en zakelijk makkelijk gescheiden kunt houden, zonder een tweede toestel aan te schaffen.

De OnePlus 3 is beschikbaar in twee verschillende kleuren: donkergrijs en goud. Je kunt hem hier bestellen.

3 reacties

  1. In de specs staat optic Amoled, wil dat zeggen dat het niet een echt amoled scherm is, maar optisch zo lijkt alsof? Heb er wel een besteld, ben erg benieuwd.

    • @wantec: als het kwalitatief net zo goed is als bij de OnePlus X, dan zul je er m.i. geen spijt van krijgen. Binnenshuis zet ik de helderheid van het scherm van mijn OP X op 10% en daarmee is zeer goed te werken. Mede daardoor kun je behoorlijk lang door op één acculading.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *