Hint OnePlus met deze teaser naar de nieuwe 6T?

Hint OnePlus met deze teaser naar de nieuwe 6T?
Kraak de code.

OnePlus moet de nieuwe 6T officieel nog aankondigen. Het is echter overduidelijk dat het toestel binnenkort gepresenteerd gaat worden, want het Chinese techbedrijf is op sociale media druk bezig om het nieuwe toestel onder de aandacht te brengen.

In aanloop naar de aankondiging zal OnePlus een speciale game lanceren. Met dit spel, dat luistert naar de naam Crackables, moeten spelers een bepaalde code kraken. Wat dit precies betekent is op dit moment nog niet duidelijk. OnePlus heeft enkel een teaser laten zien, op 18 september laat het techbedrijf meer weten over Crackables. De game is ontwikkeld in samenwerking met Google.

De verwachting is dat de nieuwe OnePlus 6T gelinkt zal worden aan de game. Hoe of wat is afwachten. De onthulling van de OnePlus 6T staat gepland op 17 oktober. Dat is ongeveer een kleine maand na de lancering van Crackables.

De smartphone zal enkele verbeterpunten krijgen in vergelijking met de OnePlus 6. Denk aan een nieuw scherm met een verbeterde resolutie, maar ook een vingerafdrukscanner verwerkt in dit display.

[gv data=”ZWYy1k4xz90″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *