Exclusieve content voor GTA V op PS4, Xbox One en PC

GTA-V-Xbox-One-PS4-PC
Grand Theft Auto V is onderweg naar de nieuwe consoles en PC, en krijgt daarbij flink wat exclusieve content.

Als GTA V op 21 november voor de Xbox One en PlayStation 4 verschijnt, zullen er wat nieuwe dingen opduiken die eerder nog niet aanwezig waren. Zo zullen er nieuwe voertuigen, wapens en activiteiten worden toegevoegd. Deze voertuigen gaan vervolgens ook nog eens mooier kapot, dankzij een verbeterde engine die de schade weergeeft. Dat is maar goed ook, want door het drukkere verkeer, zul je vaker je wagen in de prak rijden.

Het bos in
De weereffecten krijgen ook een update, evenals de bladeren die je aan de bomen ziet hangen. Dit zorgt waarschijnlijk voor mooiere schaduw en lichtval. Zelfs de natuur is Rockstar dus niet vergeten. In het bosrijke gebied zul je dan ook nieuw wildleven tegenkomen, waar je op kunt jagen of kunt fotograferen in een nieuwe minigame, die hopelijk ook zijn weg naar GTA Online zal vinden.

Nu we het toch over GTA Online hebben. In deze online modus van de game zul je ook een hoop nieuwe dingen tegenkomen. Niet alleen is het aantal spelers verhoogd naar 30, maar zijn alle updates die inmiddels voor de Xbox 360 en PS3 uitgekomen zijn direct beschikbaar. Over het aantal spelers op de PC was Rockstar opvallend stil, dus wie weet kunnen we daar met nog meer mensen tegelijk online.

Opnieuw kopen?
Is dit, naast de waanzinnig mooie graphics (wat je goed kunt zien in bovenstaande gifjes), reden genoeg om Grand Theft Auto V nogmaals te kopen? Dan krijg je van Rockstar nog wat extra cadeautjes. Zo kun je moeiteloos je karakter uit GTA Online overzetten (zodat je niet helemaal opnieuw hoeft te beginnen), en krijg je een buslading aan exclusieve content. Denk hierbij aan wapens, zeldzame voertuigen en activiteiten.

GTA V verschijnt op 18 november voor de PlayStation 4 en Xbox One. PC-gamers zullen jammer genoeg nog wat langer moeten wachten, de game is onlangs uitgesteld naar 27 januari 2015.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *