Dit weten we over de Samsung Galaxy S8

Dit weten we al van de samsung galaxy s8
Het duurt nog tot maart voordat de Galaxy S8 wordt gelanceerd. Dit weten nu al over dit flagship-toestel.

Design
Verwacht niet te veel fratsen bij het design. Samsung blijft tamelijk trouw aan het ontwerp van de vorige toestellen. Geruchten dat de Galaxy S8 een keramische achterkant krijgt, verwijzen we naar het rijk der fabelen. De trend van meer glas en meer metaal zal Samsung ongetwijfeld door trekken.

Beeldscherm
Het lijkt erop dat Samsung het nieuwe vlaggenschip uitrust met een groter beeldscherm: 5,5 inch. Dat is maar een fractie kleiner dan van de Note 7. Het verschil tussen die twee type toestellen is dan alleen nog maar een stylus-pen. Ook zou Samsung een 4k schermen overwegen. Dat zou echt een noviteit zijn. Tot nu toe is de Sony Xperia Z5 Premium het enige verkrijgbare toestel met een 4K-scherm.

Camera
Samsung heeft al laten weten dat de camera uiteraard weer stukken beter wordt. Apple kopieert Samsung en andersom. Dus het lijkt ons een zekerheid dat de Galaxy S8 ook een dubbele lens krijgt. De selfie-camera heeft 8 mp, de normale camera 12 mp.

Koptelefoon
Ja, zeker. Ook op dit vlak lijkt Samsung Apple te kopieren. De koptelefoon kan straks alleen nog maar via de usb-c-poort worden aangesloten.

Samsung werkt trouwens wel degelijk aan revolutionare toestellen.. Het is zondag dus tijd voor filmpjes. Dit filmpje is volledig geschoten met een S7

One comment

  1. al jaren samsung gebruiker, maar als de headphone jacks gaan verdwijnen op die toestellen, dan haak ik af hoor. Geen zin om met bt oortjes te beginnen klooien of te dure usb c hoofdtelefoons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *