Deezer maakt mobiel luisteren naar muziek gratis

Deezer maakt luisteren naar mobiele muziek deels gratis
Met Deezer kan je straks gratis luisteren naar radiostations en je kan een eigen playlist maken.

Met de nieuwe dienst van Deezer, Flow, kan je een eigen radiostation aanmaken en deze beluisteren op je iPhone- of Android-toestel. Flow vult jou muzieksmaak aan op basis van de nummers op je telefoon en luistergedrag. De enige restrictie is dat de nummers in een willekeurige volgorde worden afgespeeld en dat je maximaal zes keer in een uur een nummer mag skippen.

Via Playlist Radio, ook een dienst van Deezer kan je naar radiokanalen luisteren die door Deezer-redacteuren zijn samengesteld. Je kan kiezen uit een genre of eigen speellijsten samenstellen. Voor het luisteren naar losse nummers heb je nog steeds een abonnement nodig van tien euro per maand, dat is vergelijkbaar met het abonnement van Spotify.

Deezer is ook bezig met een desktop versie voor de Mac. Daarmee zijn dezelfde functies beschikbaar als op de mobiele versie alleen hier worden je eigen nummers aan toegevoegd. Via de site van Deezer kunnen mensen zich voor een beta versie aanmelden, later zal er ook een Windows versie worden gelanceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *