‘De iPhone SE komt echt terug’

'De iPhone SE komt echt terug'
Lang leve de kleinere iPhone?

Groot, groter, grootst. Het is een trend onder high-end smartphones. Een trend waar niet iedereen blij mee is. Sommige vlaggenschepen van merken passen niet eens fatsoenlijk in je broekzak. En probeer maar eens met één hand een berichtje te versturen. Spoiler alert: dat gaat niet zo lekker.

De vraag is wanneer de trend omslaat. Dat de kleinere high-end smartphone weer terugkomt. Misschien dat Apple het startschot kan geven met de iPhone SE. Het techbedrijf uit Cupertino haalde de iPhone SE in het verleden van de markt en de compactere smartphone kreeg nooit een opvolger. Sindsdien galmt het van de geruchten dat Apple de iPhone SE weer gaat terugbrengen.

Dit jaar is dat in elk geval nog niet zover. Volgende week presenteert Apple drie iPhones en de iPhone SE is daar naar alle waarschijnlijkheid geen onderdeel van. Volgens Nikkei moeten we een jaartje geduld hebben. Volgend jaar komt Apple volgens de krant met een gloednieuwe generatie iPhone SE. De kleinere iPhone moet verloren grondgebied terugveroveren in landen als China en India. De kleinere smartphones van merken als Huawei, Samsung en Xiaomi zijn in deze landen erg populair.

Volgens de krant zal de iPhone lijken op de huidige iPhone 8, met een 4.7-inch groot scherm. Het apparaat zou een LCD scherm krijgen met de hardware van iPhones die volgende week gepresenteerd gaan worden. Het klinkt goed, helaas moeten we nog een jaar wachten.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-pagina

Nog geen reacties

  1. “De kleinere iPhone moet verloren grondgebied terugveroveren in landen als China en India.”

    Gek he ? Met die prijzen, zelfs destijds voor een aftandse SE.
    Het is kansloos als je kijkt naar Xiaomi Mi9’s en de Redmi toestellen die voor de helft van wat een SE koste gewoon veel meer bieden en men kan gewoon alle vertrouwde apps en services blijven draaien die ze daar in Azie gewend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *