Dankzij Bitcoin kun je nu anoniem iemand stront toesturen

Dankzij Bitcoin kun je nu anoniem iemand stront toesturen
Omdat het kan (denken we).

Stront versturen via het internet is eigenlijk al een tamelijk oud begrip. Sites als Mailpoop.com bestaan al bijna 15 jaar, en niemand die het eigenlijk nog echt leuk vind. Maar wat als je een poepverzending volledig anoniem kon doen, zonder dat je creditcardgegevens hoeft achter te laten? Met cryptovaluta als Bitcoin wordt het mogelijk, en de startup ShitExpress speelt daar handig op in.

De bolusservice vraagt het Bitcoin equivalent van €12,95 voor een doosje schijt, die je via hun site eventueel kan voorzien van een persoonlijke boodschap. Vervolgens kan het naar iedere plek ter wereld worden gestuurd. Vice testte de service en zegt dat het pakketje met feces twee weken na bestelling binnenkwam. Zonder tegengehouden tw worden door de Amerikaanse douane, die het doosje zelfs nog bestempelde als ‘Halloween Gag Gift’.

Dus mocht je volledig anoniem iemand een uiterst ranzig pakketje willen toesturen – ze hebben momenteel alleen paardenschijt in het assortiment – dan kun je dat nu anoniem doen via ShitExpress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *