Beats Studio: Dr.Dre’s koptelefoon is in het nieuw gestoken

Beats Studio
Dit is de nieuwste versie van Beats by Dr.Dre.

Het uiterlijk van de koptelefoon lijkt nog sprekend op het eerste model uit 2008, waar de hype destijds mee begon. De nieuwe Beats Studio is echter compleet vernieuwd, en bij het ontwerp heeft de koptelefoontoko van Dre meteen de grootste zwakte eruit gehaald: de hoofdband is een stuk flexibeler en breekt daardoor minder gauw.

20 uur beats pompen

De Beats Studio is 13 gram lichter geworden – totaal: 263 gram – en komt met een nieuwe vulling en betere ergonomie. Daarnaast is gekloot met batterijen voortaan verleden tijd. De koptelefoon die bekend staat om zijn lage bastonen (Beats Acoustic Engine) komt met een ingebouwde lithium-ion batterij die 20 uur aan muziek levert.

Beats over de nieuwe Beats:

The world’s most famous headphone has been completely redesigned and reimagined. The new Beats Studio is lighter, sexier, stronger, and more comfortable, with precision sound, Adaptive Noise Canceling, a 20-hour rechargeable battery, and RemoteTalk. It has all the energy and excitement you expect from Beats, plus a powerful, reengineered sound.

Zoals ze zelf al opmerken: ook deze Beats-koptelefoon is weer uitgerust met antigeluid om omgevingsherrie weg te filteren. Het adaptive noise cancellation (ANC) werkt uiteraard als er muziek wordt afgespeeld, maar heeft ook de mogelijkheid om losgekoppeld zijn werk te doen en zonder dat er muziek draait volledige rust aan je kop te geven.

Prijzig? Ja, de populaire koptelefoons zijn nog altijd prijzig. In de VS kost hij $299,95.

[lg_folder folder=”Beats/Studio/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Zou hij dan nu ook daadwerkelijk een fatsoenlijk geluid geven? De oude lieten daarin nog al wat steken vallen, een hoop show (voor de jeugd enz) maar voor 300,- kon je genoeg beters kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *