Apple topman gaat zich toeleggen op “speciale projecten”

Bob Mansfield, Senior Vice President Hardware
De man die bij Apple verantwoordelijk was voor de hardware legt zijn rol als Senior Vice President neer, om zich vanaf nu toe te gaan leggen op “speciale projecten.” Daarbij zal hij direct rapporteren aan Apple baas Tim Cook. Deze opmerkelijke move zorgt voor de nodige speculatie.

Bob Mansfield kondigde in juni vorig jaar plotseling aan dat hij met pensioen zou gaan, maar enige tijd later werd hij gepromoveerd tot Senior Vice President of Technology bij Apple. En nu is zijn naam verdwenen van de pagina met topmannen van Apple.

Reuters deed navraag bij Apple en kwam achter het volgende:

“Mansfield is no longer with Apple’s executive team, but will remain at Apple working on special projects reporting to Tim Cook.”

De grote vraag is nu natuurlijk: wat voor projecten zijn dat? Gaat het hier om de iWatch waar Apple al een tijdje mee bezig zou zijn? Of de 60-inch iTV? Of andere mysterieuze projecten? Vorige maand trok Apple tevens Yves Saint Laurent CEO Paul Deneve aan om te werken aan “speciale projecten” en ook hij rapporteert direct aan Tim Cook. (via; macrumors.com)

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *