Aanschouw: iedereen op Facebook in 1 groepsfoto

Iedereen samen op 1 foto
Toegegeven, het ziet er uit als een slecht afgestelde oude televisie, maar deze ruis bevat alle profielfoto’s van iedereen op Facebook. Met andere woorden; Kijk, een foto van mij en Emma Watson samen!

Argentijnse webdesigner Natalia Rojas is verantwoordelijk voor The Faces of Facebook, ’s werelds drukste groepfoto. Ze zegt zelf dat er geen privacyregeltjes overtreden worden omdat haar site niets aan persoonsgegevens opslaat, niet geheel onbelangrijk in deze tijd.

Overigens staan de foto’s chronologisch op volgorde van aanmelden. Helemaal linksbovenin staat dus Mark Zuckerberg, gevolgd door iedereen die na hem een profiel aanmaakte. Het is nogal trippy om te zien, zeker als je op een willekeurige plek drukt en plotseling oog-in-oog staat met reguliere Facebook-gebruikers. Het geeft aan hoe absurd populair de sociale media-site geworden is.

Overigens, onze excuses voor iedereen die toevallig achter de titelbalk wegviel. Daarom alsnog een versie zonder tekst, zodat je jezelf misschien beter kan terug vinden. En nou wel lachen naar de camera, want dit doen we niet nog eens over.

En nou wel lachen he?

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *