‘5.8-inch scherm iPhone 8 niet volledig bruikbaar’

Een mockup van de iphone 8 c:Fabnewz.com
Dus het zijn enkel mooiere looks.

Volgens de laatste geruchten krijgen de nieuwe iPhones een schermvullend display. Hierdoor verdwijnen de randen en groeit het display van formaat. De iPhone Plus gaat bijvoorbeeld van 5.5-inch naar 5.8-inch.

Reken er echter niet op dat je gebruik kunt maken van de extra grootte. Volgens Ming-Chi Kuo van KGI Securities fungeert het grotere scherm enkel als ‘decoratie’. De iPhone bedienen met je vinger op plekken waar nu randen zitten zit er niet in, aldus de analist.

Over de nieuwe iPhone 8 is al het een ander bekend. Zo zou Apple drie nieuwe iPhones lanceren in 2017 en zullen de toestellen OLED-schermen krijgen. Andere geruchten spreken over de toepassing van augmented reality en de mogelijkheid om draadloos te kunnen laden.

2 Comments

  1. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat de iPhone 8 een randloos scherm krijgt. Ook lijkt het me onwaarschijnlijk dat dit scherm niet volledig aanraakgevoelig is. Ik kan me wel voorstellen dat de software zo is ingesteld dat het scherm slechts selectief reageert op input aan de randen. Verscholt per app of menu, dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *