Future Mobility

We gaan toe naar een toekomst waarin we met minder CO2-uitstoot, toch nog ons moeten kunnen verplaatsen.

Mobiliteitsoplossingen dus, die gericht zijn op een CO2-arme toekomst. Vandaar de term “future mobility”. Want het is duidelijk dat we zo niet verder kunnen. We hebben de belangrijkste onderwerpen voor je op een rij gezet.

Het vervoer van de toekomst, Future Mobility, moet dus anders worden dan de met fossiele brandstof aangedreven auto’s en motorfietsen van nu. Dit vervoer is als het even kan fossielvrij en zal dan ook voornamelijk gebaseerd zijn op concepten als spierkracht en duurzaam opgewekte elektriciteit.

Denk aan stroom uit een zonnepaneel, windmolen of geothermische energie. Veel uitvinders en ondernemers zijn al volop bezig met het ontwikkelen van voertuigen die helemaal passen in deze nieuwe trend. Zoals cargo bikes, e-bikes en speed pedelecs.

Powered by:

Waar ben je naar op zoek?

Elektrisch rijden

Hybride, elektrisch en op waterstof: allemaal vormen van elektrisch rijden. Ontdek alles over de verschillende soorten auto’s, maar ook over laadpalen en – passen. Vergelijk de verschillende merken, segmenten en budgetten en bekijk de beste auto’s van het moment.

Elektrische fietsen

Wat betreft elektrische fietsen zijn er twee belangrijke categorieën. Dat zijn de fietsen die wettelijk gezien onder de fietsen vallen, de e-bikes, en de fietsen die onder de regels voor bromfietsen vallen, de speed pedelecs. Ontdek alles over de verschillende e-bikes en speed pedelecs.

E-bike vergelijken

Occasions

Ook de tweedehandsmarkt groeit explosief. In plaats van nieuwe modellen zijn er steeds meer mensen die bestaande auto’s willen hergebruiken en een occasion zoeken. Alles over de beste auto’s voor een tweede leven en de verschillende segmenten zetten we op een rij.

Mobiliteit

De nieuwste mobiliteitsoplossingen, aanbieders van innovatieve vervoersdiensten en MaaS. En hoe zit het met de nieuwe CO2-registratieplicht die eraan komt? In dit thema vind je alles over mobiliteit.

Moby is het digitale platform op het vlak new mobility in Nederland

Favoriete aanbieders

Koplopers in future mobility? We zetten er vast drie op een rij:

beste elektrische auto's hyundai

Van het verlagen van emissies door de productie van groene voertuigen tot aan het milieuvriendelijker exploiteren van alle bedrijfslocaties

auto.nl

Vergelijk occasions gemakkelijk vanuit huis, bestel online en profiteer van uitstekende voorwaarden.

Van stadsfietsen tot e-bikes met bijpassende accessoires; je vindt alles wat je zoekt voor de scherpste prijs, online of in een van de 19 winkels.

Welke elektrische fiets past bij jou?

Speed pedelecs

Elektrische fietsen zijn begrensd op 25 km per uur en hebben een motor van maximaal 250 watt. Maar wat als je sneller wilt? Dat kan, maar dan moet je kiezen voor een zogenoemde speed pedelec. Daarmee kun je veel harder, tot over de 45 km per uur.

E-bikes

Al meer dan de helft van alle fietsen die verkocht wordt, een elektrische fiets. Steeds meer mensen doen hun dure auto de deur uit en vervangen deze door een zuinige en gezonde elektrische fiets. We hebben de favoriete fietsen voor je verzameld.

Hoe onderhoud ik mijn elektrische fiets?
Wat kost een speedpedelec?
Wat is de beste elektrische fiets?

Ontdek meer

Elektrisch rijden

Geselecteerd door

Occasions

Geselecteerd door

Elektrische fietsen

Geselecteerd door

Holon Mover

Mobiliteit

Geselecteerd door

Moby verbindt particulier, bedrijf en overheid op het vlak van new mobility en koppelt ze aan producenten, adverteerders en initiatiefnemer

Ga direct naar YourMoby

Het laatste nieuws