Top 10 gadgets voor een dagje strand

Vol strand
Het is zo ver! De zomer van 2013 is eindelijk begonnen en laten we ervan genieten zo lang het nog kan. Uiteraard kan je pas echt optimaal genieten van de zon als je beschikt over de juiste gadgets. We zetten de 10 handigste op een rijtje voor je.

Handdoek met speakers
Handdoek met ingebouwde speakers
Dat is nog eens handig! Een handdoek waar speakers ingebouwd zitten en je gewoon je iPhone/iPod op aan kan sluiten. Lekker op het strand liggen en genieten van je eigen muziek.

Excalibur Electronics Motorized Bumper Boat
Excalibur Electronics Motorized Bumper Boat
Een opblaasbare ‘boot’ die ook nog eens is voorzien van een motor zodat je zonder al teveel moeite over het water kan bewegen.

Strandtas met ingebouwde zonnecellen
Strandtas met zonnecel
Als je deze Juice Bag Tote meeneemt naar het strand hoef je nooit bang te zijn dat je met een lege telefoon komt te zitten. Met behulp van zonne-energie kan je in 2 á 4 uur je mobieltje weer opladen.

Hou je spullen droog met deze zwembroek
Ideale zwembroek
Deze zwembroek beschikt over een waterdichte en afsluitbare zak zodat je waardevolle bezittingen gemakkelijk droog kan bewaren. Zo kan je zonder angst een frisse duik in het water nemen.

Waterdichte MP3-speler zonder oordoppen
Finis Neptune
De reden waarom dit handig is op het strand, of zwembad, spreekt redelijk voor zich. Naast het feit dat deze MP3-speler waterdicht is hoef je ook niet meer te klooien met oordopjes.

iPad case met zonnecellen
iPad case met zonne-energie
Met deze case van Kudocase komt je iPad niet zonder stroom te zitten, tenminste zolang de zon blijft schijnen. Ook kan je er je iPhone/iPod mee opladen mocht je dat willen. Altijd bereikbaar, ook op het strand!

Aqua Light Mask
Aqua Light Mask
Aangezien het zicht onderwater niet altijd even goed is, is het wel zo handig dat deze duikbril voorzien is van een paar lampen. Zo kan je net even wat beter zien wat zich allemaal in het water bevindt.

Sony Xperia Tablet Z
Sony Xperia Tablet Z
Als je graag je tablet meeneemt naar het strand, maar geen zin hebt om te klooien met waterdichte hoesjes, dan is deze stof- en waterdichte tablet van Sony ideaal. Sony heeft ook nog een heleboel water- en stofdichte telefoons in hun gamma, zoals bijvoorbeeld de Xperia ZR waarmee je heel goed onderwater foto’s kan maken.

Elektrisch amfibievoertuig
Elektrisch amfibievoertuig
Dit grappige op afstand bestuurbare karretje kan niet alleen over het strand rijden, maar ook nog eens varen! Zoals je kan zien is er niet alleen genoeg ruimte voor enkele blikjes fris/bier, maar zit er ook nog een waterkanon op.

Speakers met zonne-energie oplader

Om deze speakers te laten werken heb je alleen maar zon nodig. Daarnaast zit er een USB-aansluiting op, zodat je andere apparaten zoals je telefoon kan opladen.

Nog geen reacties

  1. Dat bootje is wel geinig. Gelukkig heb ik tegenwoordig een kind, het ultieme excuus om dit soort dingen te kunnen kopen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *