Samsung Galaxy Book S: een eerste blik

Samsung Galaxy Book S: een eerste blik
Komt dat zien, komt dat zien.

Een Chromebook, een doorsnee Windows-laptop, een Microsoft Surface of toch deze nieuwe laptop van Samsung? Het aanbod neemt toe, want ook Samsung ziet nog steeds brood in deze markt. In het verleden hadden ze al de Galaxy Book en daar komt straks de nieuwe Galaxy Book S bij.

Dankzij Evan Blass (via CNET) kunnen we op basis van lekken al vroegtijdig kennis maken met de nieuwe Galaxy Book S. Het gaat hier om een Windows-laptop die dun en handzaam in gebruik zal zijn. De foto laat zien dat er een USB-C aansluiting is. Daarnaast is er een camera voor videogesprekken te zien. Maar daar is ook bijna alles mee gezegd. Less is more, moeten ze bij Samsung gedacht hebben.

Samsung Galaxy Book S: een eerste blik

Wat we precies van deze Galaxy Book S mogen gaan verwachten is nog niet bekend. Volgende week organiseert Samsung het Unpacked-event waar de nieuwe Galaxy Note 10 gepresenteerd zal worden. Wellicht dat de Koreanen dan ook het doek gaan trekken van de Galaxy Book S. Op dit moment is daar nog niets over bekend.

Lees ook: Samsung Galaxy Note 10 video verschijnt online

Eén reactie

  1. Kan je hier ook mee aan de gang gaan met een Dongle hub van 60 euro om gewoon dingen te doen die je normaal heel simpel deed.

    Oh, u gebruikt geen USB sticks en sluit geen andere devices aan ? Juist ja, dan ben je met een Chromebook veel goedkoper uit.
    Sterker nog, mischien eens nadenken over het gebruik van een Tablet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *