iPhone X Tesla: duurzaam toestel met een flink prijskaartje

iPhone X Tesla
Als je toch zo gek bent om meer dan duizend euro neer te leggen voor een smartphone, waarom dan niet eentje met zonnepanelen?

Er is de afgelopen dagen veel te doen rondom het nieuwe paradepaardje van Apple, de iPhone X. Zo blijkt het toestel verre van valbestendig, lacht de concurrentie de Notch-smartphone hard uit en kun je rekenen op inbrandingen. Desondanks zijn de eerste recensies zeer lovend over het apparaat.

Een struikelblok voor velen is echter het gigantische prijskaartje. Het Russische bedrijf Caviar trekt zich daar niets van aan en komt met een zowaar nog duurdere variant. De iPhone X Tesla lijkt van de voorkant op een doodgewone X, maar eenmaal omgedraaid zie je waar het vermogen zit.

Zo zijn er goud- en titaniumelementen te vinden, is er een shockproof case aanwezig, en om het helemaal af te maken zit er een setje zonnepanelen op het toestel gemonteerd. Raakt de batterij leeg, dan laad je ‘m gemakkelijk op door even buiten te zitten bijvoorbeeld.

De naam Tesla is gekozen, omdat Caviar geïnspireerd is door het innovatieve werk van Tesla-topman Elon Musk. Net als de Tesla-wagens is de iPhone X van Caviar niet bepaald goedkoop: voor 3.796 euro koop je de 64GB-variant en voor 4.016 euro kun je de 256GB-versie kopen.

[gv data=”AaGbjx9X-nk”][/gv]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *