Zo scoor je Game of Thrones S8 in huis

Zo scoor je Game of Thrones S8 in huis
Het achtste seizoen, maar ook een bijzondere Complete Collection, kun je later dit jaar kopen.

Game of Thrones-fans opgelet! Vanaf 3 december is seizoen acht van de hitserie in Nederland verkrijgbaar beschikbaar op dvd, blu-ray en VOD. Naast het laatste achtste seizoen op dvd en blu-ray is tevens de Game of Thrones®: The Complete Collection verkrijgbaar. Het gaat hier om een limited edition Blu-ray boxset.

Deze must have collectie bestaat uit alle acht seizoenen in een geïllustreerde houten ‘shadow box case’. De box heeft een gelaagd design bestaande uit panelen en ontworpen door Robert Ball, bekend van de “Beautiful Death’ posterserie. Ieder paneel laat beelden van een seizoen met afbeeldingen zien van iconische personages en momenten uit de serie, en bouwt op naar de IJzeren Troon. De boxset wordt afgesloten met een ‘Hand of the King’ pin, die alle panelen bij elkaar houdt.

De Game of Thrones®: The Complete Collection bevat daarnaast de Game of Thrones: Reunion Special, een nog niet eerder vertoonde special met de cast van het laatste seizoen. De special wordt gepresenteerd door Conan O’Brien voor een live publiek in Belfast, en laat diverse fragmenten zien uit de serie, inclusief behind-the-scenes materiaal. Bonusmateriaal op de boxset zijn deleted en extended scenes, diverse behind-the scenes featurettes, audio commentaar en de documentaire Game of Thrones: The Last Watch, van filmmaker Jeanie Finlay.

Via Bol.com is het laatste seizoen van Game of Thrones en ‘The Complete Collection’ te reserveren. Seizoen acht kost 44,99 euro bij de Nederlandse webwinkel en de complete editie kost maar liefst 299,99 euro.

Zo scoor je Game of Thrones S8 in huis
Zo scoor je Game of Thrones S8 in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *