Zo is je bureau in 20 jaar veranderd [video]

Evolutie-Bureau
Het bureau waar je twintig jaar geleden aan werkte, lijkt in de verste verte niet meer op degene waar je nu achter zit. Deze video toont de indrukwekkende transformatie van de doorsnee werkplek.

Het Harvard Innovation Lab zette onderstaande video in elkaar, die maar weer eens bewijst hoeveel makkelijker het tegenwoordig is om efficiënt te werken.

Laptop, telefoon en zonnebril
Zo’n beetje alle producten verdwijnen, en maken plaats voor een laptop, smartphone en…een zonnebril. Over een paar jaar kan deze video dus geüpdatet worden naar een versie die die zonnebril met een Google Glass of andere wearable vervangt. Vooral Google Maps, Facebook, Skype, Gmail, Microsoft Office en het internet spelen een grote rol bij het opruimen van je bureau.

4 reacties

  1. Anno 1994 was een classic Macintosh computer ook al behoorlijk achterhaald, hoor. Rond die tijd had je -als je een béétje voorop liep- een pc met een 66Mhz 486DX processor, 4 Mb ram, 250 Mb harde schijf en een 14″ XVGA (1024×768) kleurenmonitor, soepel draaiend op Windows 3.11 for Workgroups, of anders MS DOS 5.1 (versie 6.0 was ook al uit). En natuurlijk een [i]wopping[/i] 14k4 modemkaart, om met een snelheid van ca. 1 Kb/s de shareware/illegale kpoieën/pr0n van de bulletin boards te trekken. Internet hadden ze in Nederland in die tijd feitelijk alleen op de (technische) universiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *