Video: John McAfee neemt klachten zeer serieus

John McAfee
John McAffee leeft! En op veler verzoek laat hij zien hoe je McAfee software van je computer haalt, inclusief scheldwoorden, drugs, wapens en vrouwen.

Voor wie hem niet kent: John McAffee is de oprichter van McAfee. Bijna twintig jaar geleden nam hij afscheid van zijn bedrijf (in 1994) en in 1997 verkocht hij zijn laatste aandelen. Nadien was hij oa werkzaam als yogaleraar en schreef hij enkele boeken over het onderwerp. Hij investeerde in diverse techbedrijven maar niet met succes, zijn vermogen slonk van ruim 100 miljoen naar een schamele 4 miljoen (zo schreef de New York Times in 2009). De antivirus-playboy, sinds 2008 woonachtig in Belize, schreef in september 2012 dat hij een harem had en beweerde dat één van de vrouwen een moordenares was. Er gingen veel verhalen over de wilde feesten rond zijn huis, uiteraard met aanwezigheid van drugs. Toen zijn buurman vervolgens werd vermoord was hij uiteraard verdacht. De politie wilde hem ondervragen in verband met de moordzaak maar John sloeg op de vlucht en werd uiteindelijk vanuit Guatemala uitgezet naar de VS. Inmiddels is hij blijkbaar weer vrij.

Zie hieronder de fantastische video waarbij we McAfee in een luxe badjas zien, omgeven door vrouwelijk schoon, drugs en wapens. Hij krijgt nog steeds veel e-mails waarin mensen vragen hoe ze de software moeten deïnstalleren. Hij leest wat klachten voor, inclusief de nodige irritaties:

[gv data=”bKgf5PaBzyg”][/gv]

Meer weten over John? Lees het bizarre en uitgebreide artikel van Wired. Op basis van dat artikel zou WarnerBors interesse hebben in een film over zijn leven.

2 reacties

  1. Hahhaha, inderdaad, dit is wel een echte baas. Kijjk eens hoe hij zich op de video profileert temidden van al die meiden. Super, en natuurlijk alleen respect! Deze video ga ik nu meteen doorsturen naar mijn vriend ,Kliment Iliev. Wat zal die versteld staan! Hahhaha, ik kan zijn gezicht nu al zien. Gr, Karel Koes Hiranjgarbh Missier Paragh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *