Wat als je een buigbare smartphone te ver buigt?

Wat als je een buigbare smartphone te ver buigt?
Het antwoord laat zich raden.

Terwijl Huawei met zijn Mate X en Samsung met de Galaxy Fold nog op zich laat wachten, is er al één fabrikant die wél zijn buigbare smartphone op de markt heeft gebracht. Die eer gaat naar de Royole Flexpie. Youtuber JerryRigEverything heeft een exemplaar in handen gekregen en experimenteert er op los met deze nieuwe smartphone.

Zo is de Royole Flexpie een buigbare smartphone, maar wat als je een stapje te ver gaat in het buigen? Voordat de YouTuber aan de klassieke bend test begint, test hij eerst andere zaken. Bijvoorbeeld krasbestendigheid en of het scherm goed bestand is tegen een vlam van een aansteker.

Uiteindelijk probeert JerryRigEverything het toestel zo ver te buigen dat het ding gaat breken. In de praktijk moet je wel héél goed je best doen om de Royole Flexpie in tweeën te krijgen. De YouTuber moet namelijk veel kracht gebruiken om de smartphone te breken. Krachten die bij normaal gebruik niet voorkomen. Of de smartphone daarmee ook echt stuk is gegaan? Je kunt het zelf bekijken in de video hieronder.

[gv data=”XdvJdXSxbSk”][/gv]

Lees ook: Krijgt Nederland de Samsung Galaxy Fold niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *