Video: kakkerlakken zijn GEK op de PlayStation 4

PS4
De Japanse console is als een warm bad voor de insecten.

In ons land hebben we er gelukkig niet zoveel last van: kakkerlakken. Aan de andere kant van de oceaan is dat wel anders. Kakkerlakken komen op grote schaal voor in de Verenigde Staten. Afhankelijk van de staat van het huis of appartement, kunnen de beesten verstopt zitten op diverse plekken in een pand.

De beesten houden van warme, donkere plekken. De PlayStation 4 fungeert hier als een perfect huis voor het ongedierte. In een video gemaakt door de reparatienerds bij TronicsFix legt men uit wat het probleem is als er kakkerlakken in de console gaan wonen. Zo komen er baby’s en groeit de PlayStation 4 uit tot een oord voor de beesten. De kans dat een kakkerlak een onderdeel aanraakt en sluiting veroorzaakt wordt dus steeds groter.

In de video laat men zien wat voor schade een kakkerlak kan brengen. Daarnaast vertelt de videomaker dat Sony geen PS4’s accepteert voor reparatie als insecten de boel gesloopt hebben. Check de video hieronder en wees dankbaar dat we geen kakkerlakken-plaag in Nederland kennen!

[gv data=”3fExaccW91o”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *