Video: is dit de budget iPhone? [updated]

Budget iPhone gelekt
Hebben we eindelijk zowel de achterkant als de voorkant van de vaak besproken ‘goedkope’ iPhone te pakken? Gezien de enorme hoeveelheid foto’s en de video zou je denken van wel.

Al deze beelden zijn afkomstig van Techdy, een bedrijf dat replica’s maakt van telefoons. Ze claimen dat ze zowel de achterkant als de voorkant van de budget iPhone in handen hebben. Het kan natuurlijk zijn dat ze op basis van de gelekte afbeeldingen een replica gemaakt hebben, maar het is wel heel gedetailleerd.

The budget iPhone will be made substantially from plastic (we can feel it’s actually polycarbonate material). It will have a 4” screen, like the iPhone 5, and interestingly, the budget iPhone actually has a shape that’s similar to Apple’s original iPod. When we hold the budget iPhone in our hands, the plastic chassis does not feel cheap at all. Unlike the plastic build quality of the Samsung Galaxy phones, the plastic material used on the budget iPhone feels more sturdy.

Een video van deze iPhone kan je hieronder bekijken en op techdy.com kun je werkelijk een hele shitload aan plaatjes bekijken. Opvallend is dat ze ook gelijk ‘reclame’ maken voor hun eigen replica van deze telefoon. Een replica die draait op Android overigens.

[gv data=”DboM3QgjBlg”][/gv]

Wat denken jullie? Is dit echt? Of een heel goed opgezette hoax?

Budget iPhone gelekt

Budget iPhone gelekt

UPDATE 9-7 – Zoals verwacht is het waarschijnlijk een hoax.

No comments yet

  1. Daarom maakt Apple geen reclame. De geruchtenmolens doen hun werk wel. Zijn we inmiddels niet een beetje “gelekt-nieuws-moe” aan het worden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *