Uitgelekt: dit zijn de specificaties van de OnePlus 3

Eerste fotos gelekt van OnePlus 3
De introductie van de OnePlus 3 laat waarschijnlijk nog wel even op zich wachten, maar de specificaties van het nieuwe toestel liggen nu al op straat.

De OnePlus dook namelijk op bij AnTuTu, een website waar benchmarks van alle telefoons verzameld worden. Het gaat om een toestel met modelnummer A3000, terwijl de typenummers A1000 en A2000 voor de OnePlus One en OnePlus 2 gebruikt werden. De gelekte specificaties zouden dan ook best eens kunnen kloppen.

Allereerst weten we dat het toestel draait op Android 6.0.1, de meest recente Android-versie. Daar zal OnePlus ongetwijfeld zijn eigen OxygenOS omheen bouwen. Daarnaast maakt de Chinese smartphonemaker voor het eerst gebruik van de Qualcomm Snapdragon 820-processor, gecombineerd met de Adreno 530 voor de grafische rekenkracht.

De schermresolutie is opnieuw 1.920 bij 1.080 pixels, al is het nog niet duidelijk of ook de schermgrootte gelijk blijft. Verder weten we dat de OnePlus 3 twee serieuze camera’s krijgt met een 16-megapixel sensor aan de achterzijde en een 8-megapixel sensor aan de voorkant. Het benchmark-toestel had verder 4 GB werkgeheugen en 32 GB opslagruimte, maar we gaan ervan uit dat je ook weer varianten met een grotere opslag kunt kiezen.

2 Comments

  1. Jammer dat ze dan niet een hoger resolutie scherm nemen. Mijn OPO is erg goed bevallen en zal overwegen de OP3 te kopen. Even w88 dus nog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *