Sony Xperia M2 Aqua: waterdichte versie van Xperia M2

Sony Xperia M2 Aqua
Sony Mobile introduceert vandaag de XperiaTM M2 Aqua, de eerste waterdichte midrange smartphone.

De M2 Aqua is de eerste Xperia die over de hoogste classificatie waterdichtheid (IP65/68)2 beschikt. De Xperia M2 Aqua heeft grotendeels dezelfde kenmerken als de gewone M2 (zoals een 4.8” qHD display), maar is iets groter en waterdicht. Het is voor het eerst dat Sony zowel een waterdichte als een niet-waterdichte variant van een telefoon op de markt brengt.

De Xperia M2 Aqua is iets groter dan de reguliere M2. In plaats van 13,96×7,11cm is de Aqua-versie 14×7,2cm groot. De dikte is met 8,6mm wel hetzelfde en het geclaimde gewicht scheelt 1 gram: 148 gram voor de gewone M2 en 149 gram voor de M2 Aqua.

De Sony Xperia M2 Aqua heeft een Qualcomm® Snapdragon™ 400 processor met quad-core 1.2 GHz CPU’s en 4G LTE mogelijkheden voor een hoge snelheid. De 2300 mAh accu, met de hoogste capaciteit van alle smartphones in klasse3, staat voor een lange batterijduur. Daarnaast kan de Battery STAMINA Mode ingeschakeld worden voor nóg langere batterijduur.

Het waterdichte toestel komt dit najaar op de Nederlandse markt. Sony zal de m2 Aqua alleen via Vodafone aanbieden, voor een adviesprijs van 249 euro. Dat is dezelfde prijs waarmee de gewone m2 op de markt kwam.

[lg_folder folder=”Sony/Xperia_M2_Aqua/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *