Samsungs nieuwste laptoppers: ATIV Book 9 Plus & Lite


Opzoek naar een nieuwe 13,3 inch krachtpatslaptop? Samsung heeft vanavond in Londen twee nieuwe modellen aangekondigd: de ATIV Book 9 Plus en de ATIV Book 9 Lite. Ook werd er een nieuwe desktop geïntroduceerd, luisterend naar de naam ATIV One 5 Style.

ATIV Book 9 Plus: het topmodel
De ATIV Book 9 Plus is de nieuwste generatie van de populaire ATIV Book 9. In de ATIV Book 9 Plus komt 33.000 uur aan vakmanschap bij elkaar volgens Samsung. De volledig aluminium notebook bevat diverse vernieuwingen ten opzichte van het vorige model, zoals een voor Windows 8 geoptimaliseerd touchscreen met QHD+ (3200×1600) resolutie, een helderder scherm, een accuduur van 12 uur en een aansluiting voor anti-diefstal vergrendeling.

De ATIV Book 9 Plus is vanaf eind augustus in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €1.499.

ATIV Book 9 Lite: op dieet
Met de ATIV Book 9 Lite introduceert Samsung één van de dunste notebooks uit zijn klasse. De ATIV Book 9 Lite is uitgerust met een Quad Core Processor, Solid State Drive (SSD) en een snelle responstijd (opstarten in zeven seconden en in één seconde uit de slaapstand).

Deze ATIV Book 9 Lite is vanaf eind juli in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf €699, en leverbaar met als zonder touchscreen.
[lg_folder folder=”Samsung/ATIV_Book_9/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

ATIV One 5 Style: entertainment PeeCee
De ATIV One 5 Style is een All-in-One-PC wordt neergezet als een complete entertainment PC voor iedereen. De ATIV One 5 Style is vanaf het vierde kwartaal in Nederland verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs is nog niet bekend.

[lg_folder folder=”Samsung/Samsung_ATIV_One_5_Style/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

De specificaties van dit trio

2 Comments

  1. Porno-schermen worden het helemaal in 2013. Mooie resoluties hoor, rest van de specs is dan weer minder bijzonder, maar je kunt ook niet alles hebben.

  2. Die 9 Lite heeft een concurrerende prijs voor zijn afmetingen en specs, het alternatief van Sony is dikker en een Dell is duurder. De Lite zou af zijn met een optie tot Full HD, 1366 kan echt niet meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *