Samsung maakt snelheid iPhone belachelijk [video]

Samsung
Een nieuwe dag, een nieuwe gelegenheid om de concurrent belachelijk te maken.

Samsung heeft weer eens uitgehaald naar Apple in een nieuwe commercial. Dit keer wilt de Zuid-Koreaanse techgigant laten zien dat de Galaxy S9 echt een stuk sneller is dan een iPhone. Een oude iPhone in dit geval, want Samsung vergelijkt de nieuwe Galaxy S9 qua snelheid niet met een iPhone 8 of X, maar met een iPhone 6 uit 2014.

De focus ligt op ‘moving on’. De Galaxy S9 moet dan ook als een upgrade worden gezien van je oude smartphone, wat de vier jaar oude iPhone verklaart. Echter slaat Samsung de plank een beetje mis. Een vier jaar oude iPhone vergelijken met een gloednieuwe Galaxy S9 is niet heel eerlijk.

De oplettende kijker ziet dat Samsung toch ook de iPhone X bij de kladden pakt. Eén seconde in de advertentie komt de iPhone X voorbij, waarbij de focus op de notch ligt. Vervolgens zie je een man met een paraplu die een notch-kapsel heeft. Een grappige knipoog naar de inkeping van Apple. Je kunt de video hieronder bekijken.

[gv data=”3qhW1sDPHYI”][/gv]

No comments yet

  1. Dat belachelijk maken vind ik nogal meevallen. De advertentie zegt dat als je nog een iPhone 6 hebt het tijd is voor een upgrade. En als je dat dan doet, overweeg eens een Samsung.

  2. Zo’n vier jaar oude 6 draait anders nog prima. Tot voor kort nog met een 5S gewerkt en dat gaat prima. Tuurlijk, het scherm is klein en niet alle apps draaien even soepel, maar het is meer dan goed te doen. Ook nog even met een vier jaar oude Sony mogen werken in dezelfde periode en dat is meer een uitdaging! Telefoon is wel sneller dan de iPhone, maar veel Apps doen het niet meer. Met zo’n 6 kom je nog keurig mee.

    Reclame van Samsung is op zich wel grappig. Alhoewel de S9 ook niet echt goedkoop is, voor dat geld heb je ook een prima iPhone. Reken je de TCOO (total cost of ownership) mee (dus ook de restwaarde) scheelt het al helemaal niets. Ja, een leuke reclame. Die heeft Samsung dan weer wel 😉

    • @willeme: jup … van de week voor 29 euries batterij laten vervangen van de 6 van mijn moeder. Loopt als een tierelier met laatste IOS. 4 jaar oud en kan nog wel een jaar of 2 mee. Was VERSCHRIKULUK DUUR 4 jaar terug. Uiteindelijk de goedkoopste ?‍♂️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *