Samsung lacht om 10 jaar iPhones in nieuwe commercial

iPhone 6 in een bak met rijst
Samsung heeft er nogal een handje van om de concurrentie belachelijk te maken. Deze keer was Apple weer aan de beurt.

Je kunt de klok erop gelijk zetten: als er een nieuwe iPhone verschijnt, volgt er kort daarna een nieuwe commercial die laat zien waarom Samsung-telefoons eigenlijk veel beter zijn. In de nieuwe video volg je een iPhone-fan die elk jaar een nieuw toestel koopt, maar eigenlijk heel erg jaloers is op de Samsung Galaxy’s van zijn vriendin.

Alles komt voorbij: van het uitbreidbare geheugen en waterdichtheid tot draadloos laden en de aanwezigheid van een koptelefoonaansluiting. Het einde van de video laat zich raden: de man koopt een Galaxy Note 8 en leeft nog lang en gelukkig.

Of de Samsung Galaxy Note 8 echt beter is dan de iPhone X check je in onze vergelijking.

[gv data=”R59TevgzN3k”][/gv]

6 reacties

 1. Wel redelijk komisch! Je vergeet het einde nog te vermelden: de man in de rij voor de Apple store heeft nogal een ‘aparte’ haarstijl. Dit is natuurlijk een slinkse verwijzing naar de notch op de Iphone X. Heel tof gedaan.

  Zelf heb ik een Iphone, maar baalde af en toe ook goed van het feit dat features als waterdichtheid en draadloos laden zolang op zich lieten wachten. Op dit moment nog in dilemma: of de S8 of wachten op degelijke Iphone X reviews.

  • @kromatic: Waarom staart men zich eigenlijk zo blind op ‘features’ en ‘gimmicks’ ?

   Ik koop de iPhone omdat de iOS perfect samenwerkt met de hardware, daar waar mijn vriendins Samsung vaak hapert, bevriest of uitvalt.. Gewoon een zeer snelle consistente telefoon.. Dat ik hem niet in de WC kan laten flikkeren dat boeit mij niet. Vind het overigens goed dat Apple wat diepte creeert in z’n assortiment.. 1300 eu is mij ff te gortig voor een wat mooier schermpje/design 🙂

   • @lekkaah: Welke Samsung heeft ze dan? Ik heb zelf een s7 edge, afgeladen vol met allemaal apps, foto’s, bestanden, rotzooi. Al anderhalf jaar in zeer intensief gebruik en echt nog nooit ook maar een kleine hapering gehad. Sterker nog, hij werkt veel vloeiender dan de 5SE van mijn vriendin die ook niet verkeerd is qua hardware.

   • @lekkaah: Volkomen mee eens. Apple producten werken waanzinnig soepel samen: iPhone, MacBook, Apple Watch, Time Capsule, iPad: heel erg gemakkelijk en intuïtief. Als je op je iPhone een website bekijkt, maar het verder wil bekijken op je macbook, is dat slechts een klikje. Je kan op je MacBook een bericht schrijven, CMD-C drukken en CMD-V op je iPhone en het staat er ineens. Airdrop is ook erg prettig.

    Apple zal ongetwijfeld te duur zijn, maar ik ken geen andere productlijn waarbij alles zo soepel samenwerkt.

  • @kromatic: Ik zou het wel weten. De S8 natuurlijk. Zo’n beetje helft van de prijs en werkt als een trein. De tijden dat android op flagships haperde zijn echt voorbij. Oja, en tegelijk laden en de koptelefoon gebruiken zonder allemaal rare verloopstukken is voor mij echt een pré.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *