Rapper Drake op Fortnite gehackt

Drake op Fortnite gehackt
Iemand nam het account van de populaire Canadese rapper over.

De wereldberoemde streamer Tyler Blevins, beter bekend als Ninja, was gister onderdeel van een livestream voor het goede doel op Twitch. De game Fortnite werd hier gespeeld. Niet de minste spelers waren aanwezig op deze stream, want zelfs Duddus647 was aanwezig. Achter deze username schuilt niemand minder dan de rapper Drake.

De stream verliep echter zeer vreemd. Gebruiker Duddus647 riep allerlei rare dingen tijdens de stream. Onder meer het gevoelige N-woord werd geroepen over de voicechat. Ninja concludeerde dan ook dat dit niet Drake kon zijn en dat het account van de rapper hoogstwaarschijnlijk gehackt was. Ninja reageerde al met gefronste wenkbrauwen toen ‘Drake’ de game joinde, want de twee hadden niets afgesproken.

De streamer besloot de stekker uit de livestream te trekken. Ninja liet weten aan zijn kijkers Drake en Epic Games (de maker van Fortnite) te waarschuwen dat het Fortnite-account van de artiest gehackt zou zijn. De streamer verontschuldigde zich voor het ongemak. (via Dexerto)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *