Protip: val niet in slaap met een iPhone op je borst

brandwond
Even internetten op je smartphone voordat je gaat slapen is leuk, maar kan ook een brandwond van 12cm opleveren.

Dionne Baxter viel in slaap met een opladende iPhone op haar borst en ondervond al snel waarom je dat beter niet kunt doen. ’s Nachts werd de Britse wakker met een joekel van een brandwond op haar linkerborst, die veroorzaakt werd door de kokend hete iPhone. In een gesprek met de Sun vertelt Baxter over haar traumatische ervaring.

“Ik wilde mijn iPhone meteen wegleggen, maar kon hem niet aanraken omdat hij zo warm was. Stel je voor dat mijn dochtertje bij me in bed had gelegen, dan had haar gezicht nu verminkt kunnen zijn geweest.”

In onderstaande video kun je een aantal foto’s zien van het brandmerk die de iPhone 4 achterliet. Let wel op, sommige foto’s kunnen schokkend zijn.

[gv data=”_Ppe6J6aBiI”][/gv]

6 reacties

  1. attention whore (plural attention whores)
    1.(derogatory, vulgar, idiomatic) An individual that routinely solicits attention through inappropriate tactics and provocation

    Synonyms
    drama queen

    • @MrSkyline: Gewoon een degelijk apparaat aan die brakke neplader hangen, dan was er niks gebeurd, kortom alles waar geen appel opstaat die door ratten besnuffeld is. En nu ga ik slapen met mijn opladende 100% belastte HTC op de borst, welterusten.

  2. ben ook al op men smartphone in slaapgevallen en dan wakker worden van de trilbatterij maar geen brandwonden gekregen…maar ja ik gebruik dan ook een Android toestel, misschien ligt het daar aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *