De prijs van de Motorola Moto360 is uitgelekt

prijs van de Motorola Moto360
Motorola houdt zelf de kaken nog stijf op elkaar, maar dankzij een Amerikaanse winkelketen weten we al wat de Moto360 – volgens vele de eerste fraaie smartwatch – moet gaan kosten in dollars.

De Moto360 is namelijk kort verschenen op de site van BestBuy, met een bijbehorend prijskaartje waarop ‘$ 249,99′ stond afgedrukt. Als we er vanuit gaan dat de prijs in euro’s hetzelfde is, heb je de Moto360 hier straks dus voor zo’n 250 euro. Bij de leverdatum stond ‘coming soon’. Gezien het feit dat Motorola op 4 september een onthullingsfeestje geeft, kan ‘ie nooit meer ver weg zijn. Eerder hield het bedrijf het op ‘ergens deze zomer’.

Met de listing heeft BestBuy ook meteen een sloot details en specificaties vrijgegeven. Sommigen wisten we al, maar we sommen ze toch even op: de Moto360 zal beschikken over een waterdichte kast van RVS en een processor van Texas Instruments, ondersteund door 512MB aan werkgeheugen. Het bijna-ronde display heeft een scherm van 1,5 inch met een resolutie van 320 bij 290 pixels. De Moto360 beschikt daarnaast over een hartslagmeter, een stappenteller en bluetooth 4.0. BestBuy claimt ook dat het horloge over WiFi N zal beschikken, al is niet helemaal duidelijk waarvoor dat gebruikt kan worden. Eerdere Android Wear-apparaten hadden dit niet. De Moto360 wordt draadloos opgeladen.

[lg_folder folder=”Motorola/0_gelekt/Moto_360/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *