Ook dit van de Squid Game-maker kijk je nu op Netflix

Ook dit van de Squid Game-maker kijk je nu op Netflix

Ook dit van de Squid Game-maker kijk je nu op Netflix

Als je fan bent van Squid Game kun je de films van dezelfde regisseur vast ook waarderen, ze staan nu op Netflix.

Komen we meteen met een disclaimer. Netflix heeft de films van regisseur Hwang Dong-hyuk enkel en alleen opgenomen in het Amerikaanse aanbod. Vanuit de Nederlandse Netflix app op de titels zoeken levert helaas geen resultaten. Je zult dus moet een VPN aan de slag moeten om toegang te krijgen tot de Amerikaanse bibliotheek van Netflix.

Het gaat hier om drie films die zijn opgenomen in het aanbod van Netflix US, geregisseerd door Hwang Dong-hyuk. Want als je dacht dat Squid Game de eerste rodeo was van deze regisseur dan heb je het mis. Hij heeft tevens een aantal Zuid-Koreaanse films op zijn naam staan. De drie titels die door Netflix zijn toegevoegd zijn drie totaal verschillende films. Prima voor de afwisseling!

Silenced is de eerste titel. Deze film draait om een leraar die verneemt dat er studenten worden mishandelt op school. Wanneer hij naar de waarheid op zoek gaat komt hij een akelige confrontatie tegen.

De tweede film is Miss Granny. In deze film is er een 74-jarige vrouw die op wonderbaarlijke wijze weet te ontsnappen aan ouderdom. Ze loopt een vreemde fotostudio binnen en en loopt naar buiten als 20-jarige jongedame. Hoe?

En de derde titel gemaakt door de Squid Game-maker en nu te zien op Netflix US is The Fortress. Deze film speelt zich af in de 17de eeuw. Zoals de naam al weggeeft speelt de titel zich grotendeels af in een bos, waar Korea te maken kreeg met een invasie gedurende de Qing-dynastie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *