OnePlus 7 Pro vs Apple iPhone XS Max

Strijd der titanen
Kan het topmodel van OnePlus tegen de iPhone XS Max op?

De dikste vlaggenschepen van Apple en OnePlus zitten wat betreft releasedatum zo’n 8 maanden uit elkaar en ook de prijzen zijn niet bepaald vergelijkbaar te noemen. De vraag resteert dan, kan de OnePlus 7 Pro in deze context vlaggenschip killer genoemd worden of kan hij niet opboxen tegen de veel duurdere iPhone XS Max? Je checkt het in deze vergelijking.

Laten we voorop stellen dat de releasedatum wat uit elkaar ligt, wat de OnePlus een voordeel geeft wat betreft tech. Desalniettemin wint de OnePlus 7 op praktisch ieder aspect met een minimale RAM van 6GB tegenover de de 4GB van de iPhone, een minimale opslagruimte van 128GB tegenover de 64GB van de iPhone, een hogere displayresolutie, een hogere cameraresolutie en ga zo maar door.

De iPhone wint slechts op een drietal gebieden. De XS Max heeft FaceID, is draadloos oplaadbaar en gaat ervandoor met de officieuze titel ‘hoogste prijs’. Nu is de onderstaande prijs een vanafprijs rondom het moment van uitkomen, maar tegenwoordig zul je nog steeds minimaal €999 neerleggen voor de XS Max. Dat in vergelijking met de relatief schappelijke €700 voor de OnePlus 7 Pro.

[table “244” not found /]

Lees ook: Samsung Galaxy S10 Plus vs Apple iPhone XS Max

2 reacties

  1. Oneplus 7 pro heeft wel degelijk face unlock werkt niet perfect maar heeft het wel.

    Zijn 2 setting voor als je scherm ontgrendeld automatisch camera op popt of als je naar boven veegt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *