Officiële foto’s witte Nexus 4 gelekt

Witte Nexus 4 persfoto's
Volgens geruchten zou de witte variant van de Nexus 4 op 10 juni aangekondigd worden, tegelijk met Android 4.3. Gelukkig hebben we de eerste persofoto’s van het toestel nu al in handen, maar om hem nou wit te noemen?

De witte LG Nexus 4, ook wel E960W genoemd, heeft zoals je kan zien gewoon een zwarte voorkant. Alleen de achterkant krijgt een witte tint. Hebben we ons daar nou zo lang druk over gemaakt? Nou, nee. Verwacht wordt dat het nieuwe toestel naast een 32GB-variant, een optie die de zwarte Nexus 4 niet heeft, ook voorzien zou zijn van het nog aan te kondigen besturingssysteem Android 4.3.

Maar helaas. Volgens Android Police, die ook de foto’s in handen kregen, komt er geen 32GB-versie en zal de smartphone vooralsnog gewoon op 4.2 draaien.

Of deze half witte Nexus 4 ook naar Nederland komt is niet duidelijk, voor nu moeten we het doen met de te dure zwarte variant.

UPDATE 28-5 – LG heeft de witte Nexus 4 officieel onthuld. De komende weken zal deze telefoon wereldwijd op de markt komen. In het persbericht wordt niet gesproken over extra opslagcapaciteit of de mogelijkheid voor 4G/LTE. Ook draait de Nexus 4, voorlopig, nog op Android 4.2.

[lg_folder folder=”LG/Nexus_4_wit/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 Comments

  1. Kan nou niet zeggen dat ik het een mooi toestel vind, de bezel boven en onder is veelsste groot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *