Officieel: Mario Kart als Hot Wheels-set is hier

Officieel: Mario Kart als Hot Wheels-set is hier
Mario Kart komt naar de echte wereld.

De game Mario Kart van Nintendo is al jaren populair op de consoles van het bedrijf. Dat is echter allemaal digitaal. Wat dat betreft is dit iets totaal anders. Nintendo heeft samen met Hot Wheels een set bedacht met een Mario Kart thema. Het resultaat is geniaal.

De typische autootjes van Hot Wheels zijn met deze set getransformeerd tot een kart uit de populaire game. De baan is een replica van een typische Mario Kart-baan. Net als in het spel, zijn bekende karakters te kiezen. Onder andere Mario, Yoshi, Luigi en Bowser zijn te gebruiken als speelbaar karakter. De verwachting is dat ook Prinses Peach, Koopa Troopa en Toad naar de set zullen komen.

Officieel: Mario Kart als Hot Wheels-set is hier

Net als bij het ‘echte’ Mario Kart, krijgen spelers met deze Hot Wheels-baan te maken met allerlei obstakels. Denk aan een vleesetende plant of beweegbare muur die opeens naar beneden kan komen. Check de video hieronder om een indruk te krijgen van de Hot Wheels Mario Kart-set. De set is nu exclusief te koop via Target in de Verenigde Staten. Later deze zomer gaan meer winkels het speelgoed verkopen. De set kost 79,99 dollar.

[gv data=”COPcQhrahHE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *