Microsoft Lumia 435 kost slechts 69 euro

Microsoft Lumia 435
Microsoft heeft wederom een zéér goedkope Lumia op de markt gebracht. Zeven tientjes, ex de BTW. Maar wat krijg je aan telefoon voor zo’n bedrag?

Het nieuwe model in de 400-serie is de Lumia 435. De telefoon heeft bescheiden specs, maar dat kan ook niet anders in deze prijsklasse. Het scherm is 4-inch groot en komt met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Onder de kunststof motorkap ligt een Qualcomm Snapdragon 200-processor met twee kernen, die draait op een kloksnelheid van 1,2GHz en ondersteund wordt door 1 GB aan werkgeheugen. De opslagcapaciteit bedraagt 8 GB, dat via een micro-SD-kaart is uit te breiden.

Van de camerakwaliteit moet niet veel verwacht worden. Aan de achterkant is een 2 megapixel exemplaar geplaatst, vooraan heeft ‘ie een VGA-exemplaar. Aan de andere kant: het is wél een budget-Lumia met een camera aan de voorkant. Je kunt er dus mee videobellen.

De telefoon wordt geleverd met Windows Phone 8.1 met Denim-update, voorzien van Office suite (Word, Excel, PowerPoint en OneNote), Outlook for email en Skype. Hij komt in februari op de markt, waarbij Microsoft vooral met de telefoon wil gaan scoren in opkomende markten.

[gv data=”O5wyve4dLPc”][/gv]
[lg_folder folder=”Microsoft/Lumia_435/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

No comments yet

    • @dikdraak: Ergens heb je gelijk, maar tegelijkertijd maken de Chinezen aan de lopende band toestellen met beter specs en tegen vergelijkbare aanschafkosten.

      Google maar eens op bijv. de Doogee Valencia DG800, de ZTE Redbull V5 V9180, de Leagoo Lead 3S of de JiaYu G2F. Allemaal toestellen die via Aliexpress en tientallen Chinese en Hongkong webshops voor rond de 100 dollar (€85) naar jou worden toegestuurd.

      Op fora als die van Tweakers.net is ook genoeg informatie te vinden over de plussen en minnen van dit soort toestellen en hoe ze veilig aan te schaffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *