Man ziet drone dochter filmen, schiet hem uit de lucht

Man ziet drone dochter filmen, schiet hem uit de lucht
Je dochter van 16 rent naar binnen met de mededeling dat er een drone boven de tuin vliegt. Je woont in Kentucky en er staat een shotgun op je naam. Wel, wat zou jij doen?

Het overkwam William Meredith uit Louisville, Kentucky. Na de mededeling dat er een drone boven zijn tuin en de van de buren vloog nam hij poolshoogte. Hij zag de drone ongeveer een minuut bij de buren vliegen, waarna het apparaat (merk + model onbekend) weer richting zijn property kwam. Met één welgemikt schot knalde hij hem uit de lucht.

Mag dat?

Niet veel later stonden er vier heerschappen voor zijn deur die verhaal kwamen halen. Of hij de ‘son of a bitch’ was die volledig Rambo was gegaan op hun drone. Tegen WDRB verklaarde de 47-jarige man:

“I said, ‘Yes I am. I had my 40 mm Glock on me and they started toward me and I told them, ‘If you cross my sidewalk, there’s gonna be another shooting’.”

Ja, het was een nogal Amerikaans gesprek. De eigenaar van de drone besloot de politie in te schakelen, die de man vervolgens arresteerde. Het is namelijk niet toegestaan om in de stad vuurwapens te gebruiken. Met een drone vliegen is in Kentucky wél toegestaan, al bestaan er grote zorgen om privacy.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *