Makers privacygerichte Blackphone werken aan tablet

Blackphone-tablet
De Blackphone deed eerder dit jaar stof opwaaien door de enorme aandacht die de telefoon schenkt aan beveiliging en privacy. De makers zeggen nu bezig te zijn met een tablet.

In een interview met de BBC laat het bedrijf achter de BlackPhone, Silent Circle, weten bezig te zijn met een tablet. Binnenkort zou dit nieuwe product al op de markt moeten komen, maar wanneer precies is nog niet bekend. Als we naar de Blackphone kijken, is de kans wel groot dat er weer veel aandacht zal zijn voor een goede beveiliging, en een besturingssysteem dat op Android gebaseerd is.

Nieuwe Blackphone?
De komst van deze tablet betekent overigens niet dat Silent Circle hun BlackPhone vergeten is. Ze verkopen goed, en het bedrijf is ervan overtuigd dat de vraag naar dit soort hyperbeveiligde telefoons alleen maar zal groeien in de toekomst. Nieuwe versies van de BlackPhone sluit Silent Circle daarom ook niet uit.

In Nederland was KPN bereid om de Blackphone te leveren, al leverde dit een hoop vertragingen op toen bleek dat er nog tests uitgevoerd moesten worden. Wanneer we in Nederland aan de slag kunnen met een Blackphone blijft dus nog even afwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *