Lanceert Apple ook nieuwe iPad’s op 10 september?

Nieuwe iPad
Een opvallend gerucht met betrekking tot het evenement dat Apple op 10 september aanstaande gaat houden. Naast twee nieuwe iPhone’s (5C & 5S) en een nieuw besturingssysteem (iOS 7), zouden er ook nog nieuwe iPad’s gepresenteerd worden. Een ware tsunami aan Apple nieuws zeg maar.

Dat er, op termijn, een nieuwe iPad en iPad mini komen is geen geheim. Er zijn immers al de nodige afbeeldingen van onderdelen uitgelekt de afgelopen tijd. We hoorden echter ook allemaal geruchten over vertragingen en introducties die werden uitgesteld.

Maar Bloomberg schrijft toch echt het volgende:

The Cupertino, California-based company plans to introduce new versions of its phone and tablet at a Sept. 10 event, a person familiar with the matter has said, and the company promised “several more game changers” in the product pipeline as it tries to fend off Samsung Electronics Co. and Chinese makers selling cheaper handsets.

Een stomme slordigheid? Of zit er toch meer achter? Het zou immers kunnen dat Apple er bewust voor kiest om bij de introductie van iOS 7 niet alleen nieuwe telefoons, maar ook nieuwe tablets te lanceren. Die iPad’s zouden dan niet direct op de markt te hoeven komen, maar pas later dit jaar verschijnen.

Een zelfde soort trucje haalde Apple ook uit met de Mac Pro. Wel aankondigen, maar pas later op de markt brengen. Wat het ook gaat worden, wij zitten 10 september klaar om verslag te doen voor jullie. (via: macrumors.com)

No comments yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *